Adil sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kumanda Bağlantısının TV İle Sürekli Kopması

04 Nisan 2023 11:10

Samsung 65BU8500 serisi TV'yi eylül 2022'de aldım. Ayda bir kumada arızasından dolayı servis gelip kumanda değiştiriyordu. 3. Kumandadan sonra TV değişimi istedim hatta bu konuyu buraya yazdım geçen ay konuyla ilgili telefon kayıtlarına geri dönmeyen Samsung Şikayetvar'a yazınca hemen geri döndü ve 2 hafta içerisinde TV değişimi gerçekleşti. Yalnız TV değiştikten 1 hafta sonra yeni TV'nin de kumandası bozuldu! Telefonla müşteri hizmetlerine ulaşmama rağmen sağ olsunlar geri dönmediler. Bu TV'yi ya iade alın ben mahkemeye başvurmadan ya da faklı sorunsuz bir serisi ile değiştirin! 23000 TL'ye TV değil dert satın almışız haberimiz olmadan!

17 Nisan 2023 15:05

Samsung müşteri hizmetleri sözde çözüm ekibi personeli Gökhan bey kronik problemli olan 65BU8500 serisi televizyonun değişim ya da iadesi ile ilgili 2 hafta önce Şikayetvar a yazdığım şikayetle ilgili bana ulaşıp süreci kendisinin takip edileceğini söyledi ve ardından bir daha ulaşamadım kendisine. Sürekli sizi arayacağız deyip oyalıyorlar! Samsung TV evinize sokmayın! 25 26 bin TL'lik cihazla birlikte balımıza dert almışız haberimiz yok

12 Nisan 2023 21:00

Samsung hizmet kalitesi berbat durumda. Çözüm merkezinden geri dönen olmuyor. Aradığımda size gün içinde size geri dönüş yapacağız deyip arayan olmuyor. Eve gelen servis kumandayı resetledi ve her zamanki gibi kumanda silindi bir daha tanıtılamadı. Şu anda telefona indirdiğimiz kumanda programıyla TV'yi kullanmaya çalışıyoruz! 2haftalık TV de de aynı problemi yaşattınız bana! Bu seride donanımsal problem var ya TV'yi komple iade alıp farklı bir TV vereceksiniz ya da Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım önümüzdeki hafta! Samsung'dan TV alırken bir kere daha düşünün! Ya da hiç düşünmeden farklı marka alın çünkü çözüm ekibi ya da müşteri memnuniyeti ya da kaliteli ürün satma gibi niyetleri yok çünkü!

04 Nisan 2023 17:53 (Şikayetten 6 saat sonra)

Cumhur
Cumhur

Aynı sorun bende de var. Servis geldi kumandayı şarja taktı gitti 200 TL servis ücreti istedi gitti. Arıza yine devam etti. Sizin şikayetinizde bir gelişme var mı?

Adil
Adil

Bna 4. Defa servis gelecek. Şarjla alakası yok bu durumun haberiniz olsun. TV yi Samsung yenisi ile 2 hafta önce değiştirdi. Kapalı kutu cihaz getirdi. Kurulumdan 3 gün sonra kumanda yine donmaya bağlantısı kopmaya başladı. Seri ile sıkıntı var bence!

Samsung Kategorileri