İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung İlgilenmedi Ve Beni Mağdur Etti

Samsung İlgilenmedi Ve Beni Mağdur Etti
12 Kasım 2023 18:36

Samsung 82'' inç televizyon 3 sene önce almıştım. Üçüncü senesinde panel arızası verdi (Premium olduğunu iddia eden markanın kalitesi belli oldu) çağrı merkezi sonrasında servis geldi. Ancak nedense 10
Gün geçtiği halde bana dönüş olmadı sonrasında ben iyi niyetimle çağrı merkezini aradım size dönüş yapacağız dediler. Ve 3 gün oldu hala dönüş olmadı. Samsung gibi iddialı bir markanın sattığı ürünün arkasında durmayarak beni mağdur ettiler. 3. Senesinde panel hatası veren bir televizyonu ile Samsung markası müşterisini kandırmıştır. Evimde bir tane Philips marka TV var ve 8. Yılında sapasağlam. Bu kadar ucuz ve kalitesiz işlerle beni zor durumda bırakan Samsung markası nasıl dünya markası olabilir...

13 Kasım 2023 08:46 (Şikayetten 14 saat sonra)

16 Kasım 2023 10:17

Samsung lütfen otomatik cevaplar vermesin çözüm merkezinden kimse benimle ilgilenmedi. 2 gün önce aradım ilgilenen Gamze hanım müsaitse olmadığını söylediler size dönüş yapar dediler. 2 gün geçti yine dönüş olmadı ve ben aramak zorunda kaldım. Ve tabii ki Gamze hanım şu anda yerinde olmadığını söylediler. Gerçekten Samsung un satış sonrası ilgisizliği ve kendi panel hatalarını ile müşterisini hem maddi hem manevi yönden mağdur etmiştir. Güya dünya markası olduğunu iddia eden Samsung müşterisine sahip çıkmıyorsa gerisi hikaye.

16 Kasım 2023 12:36

Ve kendilerinin kronik panel hatasının masrafını müşterisinden alınacak diyerek Samsung yapacağını yapmıştır. Yazıklar olsun bizi mağdur ettiniz. Samsung çözüm merkezi Gamze hanımla beraber çözümsüzlük merkezi olmuştur. Servis dahi bu konuda beni haklı gördüğü halde Samsung çözümsüzlük merkezi bunu dikkate almamıştır. Gerçek ve kaliteli bir marka her zaman müşterisinin yanında olur. İnsanların güvenini kaybedeceğime para kaybetmeyi tercih ederim sözü Samsung da geçerli değil. Samsung un derdi para ve müşterisini mağdur etmek. Kesinlikle Samsung almam aldırmam.

Deniz
Deniz

Samsung panel arızaları kulübüne hoşgeldiniz. Markaya güvenim kalmadığı için Windfree klima ve RF85 4 kapılı buzdolabı alım planımı iptal ettim. Bir daha eve Samsung sokarmıyım emin değilim. Cihaz arıza yapar itirazım yok kronik arızanın arkasında durmayan bir marka büyük soru işareti

Yusuf
19 Mayıs 2025 12:53

Salih
09 Nisan 2025 13:59
Samsung Televizyonumda Tekrarlayan Panel Sorunu Ve Yetersiz Hizmet
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Hatası Ve Samsung'un Hayal Kırıklığı Olan Yaklaşımı

Neşe