Melike sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Forum İstanbul Mağaza Müdürü Isımı Zora Soktu

Samsung Forum İstanbul Mağaza Müdürü Isımı Zora Soktu
Melike
15 Mayıs 2024 17:21

13.05.2024 tarihinde Samsung Forum İstanbul mağazasından vr7700 model robot süpürge aldık. Eve gelip 2 gün uğraşımıza rağmen süpürge hiçbir şekilde Wi-Fi ye bağlanmadı. İnternetin 2.4 ghz ile bağlanması gerekiyormuş onu da halletmemize rağmen olmadı. Samsung müşteri hizmetleri yazılımsal bir hata olabileceğini söyledi. Hatayı kendimizde arayıp aldığımız mağazaya geri götürdük ne yazık ki onlarda bağlayamadı. Değişim ya da iade talebinde bulunduğumuzda Forum İstanbul Samsung mağaza müdürü isi zora sokarak teknik servise teslim etmemizi orada incelenerek dönüş sağlanacağını söyledi. Sevgili Samsung ailesi ben BİM'den basit bir TV aldım beğenmedim götürdüm ve anında paramı iade ettiler. Bana ayıplı ürün satıp 2 günümü calip bir de üstüne bekleme sureci neyin nesi? Mağaza müdürü hiçbir şekilde yatıştırıcı ya da yapıcı bir tavırda değildi sanki bizim sucumuz gibi ortamı gerip kavgaya sebep oldu. Olur da yolunuz Samsung a düşerse asla o mağazayı seçeneklerinizde olmasın!

15 Mayıs 2024 17:50 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Hasan
19 Mart 2024 13:18