Buğra sonuçtan memnun

04 Temmuz 2024 18:41
Buğra'nın Teşekkür Mesajı
“83 günlük süreç sonunda para iadesi yapıldı. Teşekkür ederim.”

13.06.2024 tarihinde Samsung Online sitesinden almış olduğum Samsung HW-Q990D Soundbar ürününü DHL kargo firması 15.06.2024 tarihinde bana ulaştırdı. Aynı gün yetkili servis gelerek kurulum öncesi kutu fotoğrafını çekip ürünün kurulumunu yaptılar. Yetkili servis gittikten sonra 10 dakika içinde ürünü incelemem sonucu kenarının yamuk olduğunu fark ederek Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve araya bayram girdiği için yeniden 20.06.2024 tarihine randevu oluşturdular. Kurulum sırasında fark edilmeyen problemin büyük ihtimalle kargo kaynaklı olduğunu, DHL firmasının web sitesinde belirtildiği üzere hasarla ilgili bilgilendirmenin 7 gün içinde yapılması gerektiğini ve evimdeki güvenlik kamerası kayıtlarında ürünün bana teslim edilmeden önce de ezikliğin kutu kenarında mevcut olduğunu ve kutu açılana kadar ne benim ne de yetkili servisin fark edemediğini de bildirdim. Bayram sonrası 21.06.2024 tarihinde yetkili servis ürünün fotoğraflarını çekmek için evime geldi ve ardından garanti dahilinde ürünün değişimi için servis formu verdi. Aynı gün Samsung müşteri hizmetlerini arayıp elimde yetkili servisin değişim için servis formu olduğunu bildirdim. Değişim için kayıt açıldı ve 24 saat içinde geri aranacağım bildirildi ama aranmadım. 25.06.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini kendim arayarak açılan kaydımın durumunu sordum. Ama müşteri hizmetleri çalışanı herhangi bir kaydın olmadığını belirterek yeniden kayıt açtı. 3 haftalık süre sonunda 04.07.2024 tarihinde müşteri hizmetleri tarafından yeniden arandım ve olan olaylardan hiç haberleri yokmuş gibi değişim yapılmayacağını, servis formunda yazan ibarenin geçerliliğinin olmadığını söylendi. Şimdi kutuyu yetkili servis gelene kadar açma imkanımız yok. Kurulumu yapmaya gelen yetkili serviste bu problemi fark etmiyor. Olayı kendim fark ettikten sonra zamanla yarışarak problemin acil olduğunu ve DHL ile ivedi irtibata geçilmesini özellikle belirtmeme rağmen zaman geçirerek 3 hafta sonunda verilen cevabın kabul edilemez olduğunu belirtmek isterim. Elimdeki kamera kayıtları ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorunda kalmamak için problemin bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

profile profile profile
04 Temmuz 2024 19:40 (Şikayetten 59 dakika sonra)

06 Temmuz 2024 21:59

Firma tarafından arandım ama 3 hafta beklediğim yetmezmiş gibi 2 gündür sürecin devam ettiği söyleniyor. Deliller ortada ama Samsung mahalle bakkalı gibi davranıyor.

08 Temmuz 2024 15:44

Problemin 4. Haftasındayız. Sizinle bu süreçte ben ilgileneceğim diyen 4. Çözüm merkezi personeli izine çıkmış 5. Kişiye yönlendirildim. DHL firması kaydın illa Samsung tarafından yapılması gerektiğini, gerekli evrakların olduğunu ve benim kayıt açamayacağımı belirtiyorlar.

09 Temmuz 2024 16:10

Bugün olayla ilgilenecek 5. Müşteri hizmetleri personeli tarafından arandım. Bu arada şikayet var sitesindeki yazımdan haberleri yokmuş. 24. Günde sizin probleminizle bundan sonra ben ilgileneceğim dedi. Bu süreçte DHL firması ile yeniden görüştüm. Hasar bildiriminin illa Samsung tarafından yapılması gerektiğini benim bir şey yapamayacağımı belirtiyorlar. Sonuç olarak Samsung süreci uzatılıp bezdirmenin peşinde olduğu aşikar ortada.

16 Temmuz 2024 18:53

31. Gün ve müşteri hizmetleri sabırla beklememi söylüyor.

27 Ağustos 2024 00:33

Sürecin 73. Günündeyiz. 7 Ağustos'da güç bela ürünü iade aldılar ve 9 Ağustos'da kargo kendilerine ulaştı. 3 gün içinde paranız iade edilecek denmesine rağmen 18. Günü doldurduk. Hala finansal kısmın para iadesini yapmasını bekliyoruz deniyor.

03 Eylül 2024 15:43

Bugün 80. Gün doldu. Son 25 günü paranın yatırılmasını beklemekle geçti. Çözüm ekibi kayıt alıp duruyor. Dalga geçer gibi aciliyetinizi iletiyorum diyorlar. Sonuç olarak üründe gitti parada gitti. Samsung tarafından dolandırılacağım aklımın ucundan geçmezdi.

08 Eylül 2024 06:25

83 günlük süreç sonunda para iadesi yapıldı. Teşekkür ederim.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Soundbar İle Yaşanan Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Arıza Süreci

26 Aralık 2024 11:35
Samsung Soundbar İle Yaşanan Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Arıza Süreci
Gürsel sonuçtan çok memnun

Gürsel
13 Şubat 2024 17:52
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka Soundbar Arızası

Anıl