Samsung Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Hakan
07 Kasım 2024 10:32

Samsung'dan aldığım çamaşır makinesi, sıkma moduna geçtiğinde makine sallanıyor. Ayakları sabit olduğu halde, makinede normalde hiçbir sallantı yok ama sıkma moduna geçtiği zaman aşırı bir sallama oluyor. Samsung'a ilettik, video da çektim. Benim çektiğim videoyu kabul etmiyorlar. Kendileri gelip servis baktı, herhangi bir sıkıntı yok dediler. Samsung'un müşteri hizmetleri de 'onlar sıkıntı yok' dediği için herhangi bir işlem veya kayıt yapmadı.

Makine normalde daha fazla sallanıyor. Benim bundan önceki 10 yıllık makinem bile bu kadar sallamıyordu, bu kadar ses yapmıyordu. Buzdolabı alan birileri de vardı, onlar da şikayet ettiler. Derin dondurucu alan bir tanıdığım var, onlar da şikayetçi. Yıllardır b** a** kullanıyordum, keşke yine b**a** alsaymışım. Ama tüketici heyetine başvuru yaptım, bakalım ne olacak. Her şeyin hayırlısı.

07 Kasım 2024 10:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Samsung Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Hayal Kırıklığı

Ayşe