Samsung Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Samsung Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti
Burak
02 Aralık 2024 16:12

Yaklaşık 3 yıllık WD90T654DBE1AH modelli garantisi hala devam eden çamaşır makinemin körük lastiği bilmediğim bir sebeple yırtılmış durumda ve bu sebeple su akıtıyor. Makinem garanti kapsamında olduğu için bu lastiğin değişimi adına Samsung ile iletişime geçtiğimde henüz makine görülmeden direkt müşteri hatası dendi ve 4250 TL'lik bir fatura tarafıma çıkarıldı. Yapay zeka destekli bu model çamaşır sıkışması durumunda çalışmamakta olup 3 yıldır yapmadığım hangi tür müşteri hatasını yapmış olabilirim anlayamıyorum. Kaldı ki makinenin su akıttığını gördüğümde doğrudan makineyi durdurup eşyaları çıkardım ve eşyalarda hiçbir hasar yoktu. Henüz makine görülmeden müşteri hatası olarak varsayılıp makineyi satın aldığım fiyatın yarısı bir meblağ ile tamir öneriliyor tarafıma. Bu düpedüz Samsung'un ürününün arkasında durmamasıdır. Şikayetimin ivedilikle çözüme bağlanmasını talep ediyorum.

03 Aralık 2024 12:06 (Şikayetten 19 saat sonra)

06 Aralık 2024 10:36

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Vehbi sonuçtan hiç memnun değil

Vehbi
17 Temmuz 2023 23:39
Samsung Garanti Servisi Faturayı Müşteriye Kesiyor
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesinin Körük Lastiği Kısa Sürede Parçalandı Garanti Dışı Kaldı

24 Ağustos 14:19

Muhammet
18 Eylül 2024 20:02
Samsung Çamaşır Makinesi Körük Lastiğinin Garanti Kapsamında Olmaması
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
24 Haziran 2024 09:42