Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Arızası Bitmiyor!

17 Nisan 2024 19:42

Samsung çamaşır makinesini 5 yıl önce iyi bir marka olduğu düşüncesiyle tercih ettim. Ancak o günden sonra sırasıyla kart arızası, kapak kilit sistemi ve en son olarak tambur arızası yaşadım. Servis geldiğinde ise arıza tespiti yapmadılar.

29 Nisan 2024 16:39

Samsung çözüm merkeziden aradılar sonucu bekliyorum

03 Mayıs 2024 10:09

Samsung çamaşır makinesi arızası ilgili çözüm merkezi tarafından arandım adı çözüm merkezi olması sebebiyle bir çözüm ya da açıklama beklentisi ile bir iki haftadır arıyorlar ortada ne bir çözüm ne de açıklama yok maalesef marka adına yanılıpta almayın hata edersiniz gerek servis gerekse adı çözüm olup ta müşteriye memnuniyeti uzak böyle bir marka görmedim elektronik aletlerine lafım yok sadece çamaşır makinesinde sorun yaşadım bir dahada almam şimdiye kadar ettiğim masraf makine parasını geçti

03 Mayıs 2024 11:08

Samsung çamaşır makinesi alındıktan sonra ekran kartı kapak kildi su tahliye pompası değişti şimdiye kadar bir makine parası harcadım En son tambur ve de kazan değişimi dediler 8.350 fiyat çıkardılar toplam da edilen masrafla ikinci bir sıfır çamaşır makinesi alınıyor edilen masraf bir kenara marka ne kadar iyi olur sa olsun servis ağı yeterli değilse aldığınız ürün, nün hiçbir kıymeti yoktur

09 Mayıs 2024 15:22

Samsung çamaşır makinesi arızalandı müşteri hizmetleri ilgisiz kesinlikle Samsung çamaşır makinesi almayın pişman olursunuz teknik servise çamaşır makinesi aldığımız günden itibaren 7 kere gelmiş servis ücreti alıp gidiyorlar makineden ses geliyor dememize rağmen bu modeller böyle deyip geçiştirdiler En son tambur arızalandı tamburu makine fiyatına yakın burda mağdur kim Samsung müşteri hizmetleri aramıyor bile nasıl olsa ürünü sattı sakın ola ki almayın pişman olursunuz paranıza yazık

04 Haziran 2024 12:18

Samsung çamaşır makinesi arızası nedeniyle yazıyorum ürün alındığım günden bugüne kadar arızası bitmedi ne teknik servis her çağırdığımızda çalışması normal dendi servis ücreti alındı en son Samsung çözüm merkezi ile görüştük bir buçuk ay geçmesine rağmen muhatap olan yok Tüketici Hakem Heyeti ne başvurup şikayetçi olacağım yanılıpta almayın pişman olursunuz

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
11 Haziran 2024 16:28