Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı RT62K7060 Model 5 C Hata Kodu

16 Mayıs 2023 05:37

Samsung RT62K7060WW model buz dolabım hata kodu veriyor. Ekranda 5 c diye, hata kodu ile ilgili ne kadar araştırma yaptıysam bir türlü ne anlama geldiğini bulamadım. Canlı aradım onlarda ne olduğunu bilemediler kullanım kılavuzunda da böyle bir hata kodu ve çözümü hakkında bilgi yok bu hata kodunun sebebi nedir

02 Haziran 2023 10:19

Samsung Rt62K7060ww buzdolabı 5C hatası veriyor ekranda hiçbir işlem yapılamıyor üst dondurucu kısmı dondurma işlemi yapmıyor oradaki malzemelerimizi komşunun dolabına koyduk servis 15 gündür gelecek diye bekliyorum gelmiyor ve kendisini eve gelip dolaba bakmış gibi servis sonuç tutanağı düzenlemiş yani Samsung sınıfta kaldı kesinlikle bir daha Samsung Beyaz eşya almam hiç kimseye de tavsiye etmem diğer servisler ve beyaz eşya tamircileri ile görüşme sağladım hiç kimse bakmıyor Samsung olduğu için parçada sadece serviste oluyormuş kaç kişi ile görüşme sağladım ise Samsung mu direk yok diyorlar

1685690390198.invoice-4267005638pdf-filenameutf-8invoice-42670056382.pdf
16 Mayıs 2023 08:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

01 Haziran 2023 18:30
samsung-buzdolabi-rt62k7060-model-5-c-hata-kodu-1.pdf

Hala bekliyorum ve dondurucuda olması gereken ürünleri komşunun dolabına koyduk servis gelmedi ama gelip gitmiş gibi servis sonuç tutanağı düzenlemiş bunun üzerine müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım ilgili birim sizi gün içinde arayacak dediler aradılar konuşma sağlayamadık şebeke veya başka durumdan ötürü ses gelmedi telefon kesildi onlarda aradık ulaşamadık diye not düşmüşler

Feyzi
Feyzi

Buzdolabının fişini çok çıkarıp çekmekten olur acele etmeyin kendini ayarlıyor, bende temizlik yaptıktan sonra aynısını yaşadım fiş takılı kalsın düzelecek...

Merhaba benzer şikayet ben de vardı. Problemimizin çözüldü mü? Bana evaparatör arızalı dendi ve değişti.

Çözüldü mü peki üst kısımda dondurma işlemi yapmıyor bizim ki bizim sorun hala devam ediyor

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ek Ücret Talebi

19 Ağustos 2025 13:48
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
19 Nisan 2024 00:43
"Çözüm merkezi Hasan beye ve eve gelen teknik servise emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Her ne kadar Samsung gibi bir firmada kurumsal kimliği taşıyamayacak ve böyle bir dünya markasını temsil edemeyecek kişiler olsa da, Hasan bey gibi işini hakkı ile yapan kişiler bu vatandaşların açığını kapatıyor. Sonuç olarak sorun çözüldü."
Samsung 10 Yıl Motor Garantisini Tek Başına Uygulanmaması

Samsung Kategorileri