Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Girc Girc Ses Çıkarıyor!

09 Ağustos 2023 23:49
09 Ağustos 2023 22:16

İlettiğim şikayetin bir sorun olduğu aşikar hatta hem İstanbul hem de Balıkesir'deki yetkili servis bunun bir sorun olduğunu söylemişler Samsung bir sorun olarak görmüyor. Muhtemelen üretim hatası olduğu için bunu kabul etmiyorlar. Bir daha asla Samsung marka herhangi bir ürüne elimi de sürmem alacak olanları da vazgeçirmek için uğraşırım.

10 Ağustos 2023 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

24 Ağustos 2023 16:03

Parça değişimi oldu, sorunun bu şekilde giderileceğinden çok emindiler ama elemanlar evden çıktıktan 2dk sonra ses tekrar etti ve hala devam ediyor. Servis elemanını hemen geri aradım onlar da tekrar baktılar ve üst merkeze bildirdiler bugün servis elemanını aradım ve yeniden gelip fotoğraf ve video çekeceklerini söylediler. Zaten adamlar arayıp 10 dakika sonra geliyoruz evde misiniz diyorlar, ben aramazsam aramıyorlar. Resmen garanti süresinin dolması için oyalıyorlar beni ama bu işin peşini bırakmayacağım

Abdilkadir
Abdilkadir

Aynı problemim var? Nasıl bir çözüm bulabildiniz

Sultan

Merhaba aylarca bekletildim ve ben ısrarcı olmasam bu sesin normal olduğu söylenerek geçiştirilecekti. En son gelip arkasına cep tel gibi bisi bağladılar, sonra bir şeyin pozisyonun değiştirdiler ve ses kesildi. O şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Ses tekrarlamadı her şey normal şu an

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
18 Aralık 2025 15:13