09 Temmuz 2024 14:34

09 Temmuz 2024 17:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

10 Temmuz 2024 09:54

Merhaba bekliyorum Samsung buzdolabında gerçekten sorun yasıyorum dolabı geçtim bayide bana sorun yaşattırıyor bu devirde 13.330 TL nasıl peşin verebilirim askeri ücret 17 bin tl gerçekten yapılan ayıptır

11 Temmuz 2024 13:51

Samsung buzdolabında dondurucu tarafından şişme mevcuttur. Servis geldi, ürünün tamir olmayacağını söyledi. Garantisi dolmuştu, müşterileri mağdur etmemek adına değişim talebi uyguladı yani bana yeni buzdolabını yarı fiyatına verecek. Samsung bayisi beni bugün aradı, 13.330 TL'yi peşin istiyor. Karttan geçmiyor, taksit yapmıyor. Ben bunu bu şekilde nasıl alabilirim? Şu an mağdurum, bana yardımcı olmuyorsunuz. Hem üründe sıkıntı var mağdur etmeyeceğim diyorsunuz, mağdur oluyorum. Ben şu an taksit yapmadığınız için nasıl peşin para verip alabilirim? Bana dönüş yapmadılar yarımcı olmadılar aramadır askeri ücret 17 bin lira nasıl 13.300 peşin verebilirim bu buzdolabı sorunu benden kaynaklanmıyor başka markalar da bu sorun olmuyor neden sadece Samsung

11 Temmuz 2024 15:03
Samsung Buzdolabı Değişim Dondurucu Şişmesi

Bana dönüş sağlamanızı bekliyorum beni aramanızı bekliyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum bana servis yönlendirdiğiniz servis telefonlarımı açmıyor bu nasıl müşteri memnuniyetidir

Şahin sonuçtan memnun değil

Garanti Biter Bitmez Bozulan Buzdolabı Ve Yüksek Tamir Ücreti
Garanti Biter Bitmez Bozulan Buzdolabı Ve Yüksek Tamir Ücreti

Sepideh
31 Temmuz 2023 23:23
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Arzum
08 Temmuz 2025 08:09