Samsung Bulaşık Makinesi Oc Hatası

Demet
11 Aralık 2023 02:22

2018 yılında almış olduğum Samsung marka bulaşık makinesi için 5 yılda kaç defa servis çağırdığımı artık hatırlamıyorum. 4c 5c oc ya her hatayı yaşadık sayenizde garanti biter bir dünya para istersiniz. Şimdi tekrar oc hatası yaşıyorum. Garanti süreci içindeyken defalarca hata verdiğinde makinenizi almanızı istemiştim onu da yapmadınız. Parayı sokaktan toplamıyoruz. Hey Samsung. Bozuk makineye servis ücreti ödemek istemiyorum.

17 Ocak 2024 13:27

5,5 yıl önce almış olduğum bulaşık makinesi hayatımın kabusu oldu. Yahu bir makine her yıl defalarca arıza verebilir mi? Daha aldığım ilk aylarda arıza yaptı istemiyorum alın dedim almadınız. 4c 5c oc her hatayı yaşattıktan sonra şimdi makinem hiç açılmıyor ne ses ne ekran hiçbir şey yok makineniz o kadar kötü bir deneyim kazandırdı ki bize asla diyorum artık bakın çamaşır makinem de aynı marka hiçbir sorun yaşamıyorum maşallah fakat siz bulaşık makinesi olayına girmeyin ya insanları da mağdur etmeyin. Bu makineden herkes mi şikayetçi olur her sitede makinenizden şikayetçi bir sürü mağdur var. Ben parayı kolay kazanmıyorum. Çöpe atacak da param yok kusura bakmayın. Şimdi servis çağırsam makinenin yüzüne bakmaya 900₺ istiyor sizin yapamadığınız makinenize ücret ödemek zorunda değilim benim makineme ücretsiz baktırmak zorundasınız. Hatalı üretim resmen herkes şikayetçi.

profile profile
11 Aralık 2023 08:39 (Şikayetten 6 saat sonra)

Tansu
28 Şubat 2024 17:22
Samsung Ayıplı Ürün Sattı
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Bulaşık Makinesi Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Deniz
14 Haziran 2025 18:55
Sürekli Arızalanan Bulaşık Makinesi Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Samsung Bulaşık Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Mahmut
02 Kasım 2024 22:02
Samsung Bulaşık Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
02 Kasım 2023 23:12
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
06 Haziran 2023 10:43