Selçuk sonucu yetersiz buldu

28 Mayıs 2023 14:40

Samsung'dan 12.04.2023 tarihinde 4 adet beyaz eşya aldım (Faturası fotoğrafta). Bu doğrultuda aldığım bayi tarafından bana, ikili alımlarda 2000 TL Paracard kampanyası olduğu ve yapmam gerekenler söylendi. Bir hafta sonra beyaz eşyaların kurulumunu yetkili servis elemanları yaptılar ve kurulum sonrası Samsung'un resmi internet sayfası üzerinden çamaşır ve kurutma makinesi ikili alımından hak kazandığım Paracard başvurumu yaptım (başvuru numarası fotoğrafta). Başvurumun 4 ya da maksimum 5 hafta içerisinde sonuçlanacağı ve tarafıma SMS ile bilgilendirme yapılacağı belirtildi, fakat bu 5 hafta dolmasına ve benim üç kez Samsung Türkiye'yi aramama rağmen hala ne Paracard gönderildi ne de başvurum sonuçlandı. Bir söz verdiyseniz sözünüzü tutun. Yok tutmayacaksanız o zaman müşterinize vaat vermeyin. Artık sorunumun çözülmesini temenni ediyorum.
İletişim bilgilerim fotoğraflardaki faturamda mevcut.

29 Mayıs 2023 08:40 (Şikayetten 17 saat sonra)

29 Mayıs 2023 10:36

Sevgili Samsung. Benim evimdeki tüm ürünler Samsung ama sizin çözüm merkeziniz hiçbir şeyi çözmüyor. Bu kadar basit bir sorun bile 40 gündür çözülmüyor. 3 kere ben aradım, bir kez onlar döndüler. Son arayan arkadaş, ben size gün içerisinde tekrar döneceğim dedi ama hala dönüyor. Ayrıca bana verilecek olan 2000 TL lik kart ile 40 gün önce ne alabiliyordum, şu an ne alabiliyorum. Müşteri memnuniyeti açısından sizin kendinizi affettirmeniz için iki adet Paracard yollamanız gerekiyor.

03 Haziran 2023 00:13

Şikayetim burada yayınlandıktan 1 gün Samsung müşteri hizmetlerinden bir bayan aradı. Başvurumda servis kurulum fişlerinin görünmediğini söyledi. Halbuki fatura ile birlikte yollamıştım. Neyse, bana SMS ile bir mail adresi yollandı. O adrese tekrardan fatura ve servis kurulum fişlerini yolladım. Yine 1 gün sonra aynı bayan aradı ve talebimin onaylandığını, tarafıma dönüş sağlanacağını söyledi. 4 gün oldu yine aynı tas aynı hamam. Ne arayan var ne soran. Müşteri nasıl bezdirilip soğutulur adlı çalışmanın figüranı seçildim sanırım.

Alara sonuçtan memnun

Alara
24 Aralık 2023 13:43

İrem
03 Eylül 2025 20:23
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
04 Ağustos 2024 04:59