Samsung Beyaz Eşya Almak Pişmanlık Oldu

Murat
21 Temmuz 2024 01:05

Samsung beyaz eşya almak pişmanlıkmış. Bunu 6 sene içinde hem çamaşır makinesi hem bulaşık makinesi için, hem tamir parası hem de yeni beyaz eşya parası bir de yangın tehlikesi atlatarak deneyimlemiş oldum. İlk olarak geçen yıl, 2017 yılında almış olduğum bulaşık makinem bozuldu. Yaklaşık 1 ay süren tamir sürecinin ardından servis ücreti ve tamir parası ile birlikte 4-5 bin tl ödeme yaparak (o dönemde aynı makine 7-8 bin tl'ye alınıyordu) ve 1 ay bulaşık makinesiz kalarak tamir süreci yaşadık. Basit bir arıza için fahiş tamir ücreti ödedim. 2 ay sonrasında da makine yine arıza verdi. Hem makine hem verdiğim para çöp oldu. Bir daha servisi aramadan direkt gidip yeni bir bulaşık makinesi aldım. Şimdi de dün gece çamaşır makinesi çalışmaktayken birden makineden aşırı gürültü geldi ve yanık kokusu oluştu. Makinenin kapağını açtığımda duman tütüyordu ve aşırı bir şekilde yanık plastik kokusu evi sardı. Evde olmasam ve makine çalışmaya devam etse muhtemelen yangın çıkacaktı. Hemen fişini çekip içerisini boşalttım. Sabah da ilk iş olarak yetkili servisi aradım. Aynı gün servis geldi ve makinenin kazanının rezistansının ve tamburunun değişmesi gerektiğini, ön kapak ile kazan arasındaki plastik aksamın sürtmeden kaynaklı parçalandığını ve eridiğini, aynı şekilde kazanında iç aksamlara sürttüğünü belirtti. Tamir ücreti olarak da 12.000 TL civarında bir ücret çıkarttılar ve bunların yapılması halinde başka sorunlar çıkmayacağının bir garantisi olmadığını, makinenin tamirine başlandıktan sonra ekstra hasarların tespiti halinde tamir ücretinin artabileceğini belirttiler. Ben de bulaşık makinesinde yaşadığım tecrübeden dolayı 12 bin tl ve zamanımı çöpe atmamak için tamirata onay vermedim. Servis ücreti olarak da 600 TL ödeme yapmam istendi. Mecbur bunu da ödemek durumunda kaldım. 4278206227 arıza takip numaram budur. Daha önceki yaşadığım süreçte de hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durup yardımcı olmadılar. Ürünün faydalı ömrü 10 sene olmasına rağmen 3 yıllık garantisi dolduktan sonra ürünleri kendiliğinden saçma sapan arızalar vererek neredeyse sıfır ürün değerinde tamir masraflarıyla mağdur oldum. Çamaşır makinesi ise neredeyse evde yangın çıkaracaktı ve bu yaşanılan arızanın hiçbir açıklaması yok. Makinenin kazanı durduk yere iç aksamlara sürterek yanık kokusu ve duman verdi ve kullanılamaz hale geldi. Artık o da bir çöp. Samsung beyaz eşya benim için büyük bir pişmanlık oldu. 6 sene içinde hem bulaşık makinesi hem çamaşır makinesi çöp oldu. Mağdur edildim. Samsung pişmanlık oldu.

Samsung Beyaz Eşya Arızaları

Muhammed