Cihan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 18:12

Hepsiburada sitesinden almış olduğum Samsung marka Samsung 65LS03D Ultra HD (4K) TV (QE65LS03DAUXTK) model ürün Antalya Yıldırım Elektronik servis tarafından kurulum yapıldı. Kurulum bittikten sonra cihazın ekran, ölü piksel, çerçeve vb. fiziki ya da yazılımsal sorun olup olmadığını kontrol edip etmediklerini sordum. Kurulumu yapan servis çalışanı bana kendimizin yapması gerektiğini söyledi. Ben de bunu herkes bilmez ve uzmanın yapması gerekiyor diye fikrimi beyan ettim. Bir de ekrana dokundum, aman dokunma bunlar çok hassas ve özel panel, öyle dokunmaya gelmez dedi. Bunu Samsung bayisinde satış danışmanı da belirtmedi. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise bunu ben dokunmasam söylemeyecekti. Sonuçta kurulum için bir servis geliyor ve kurulumu yapma amacı bireysel müdahale olmaması ve garanti kapsamında işlem görmesi, ama en önemlisi bu tarz önemli bilgiyi paylaşmak. Sonuçta telefon, tablet, bilgisayar gibi bir elektronik vs. değil. Servis gitmeden bir bakayım dedim. Ne görelim, sol köşede 3 cm yakın 1 kıl ya da benzeri bir cisim olduğunu fark ettim. Bunu ilettim, ekran içinde diye ısrarla gözlük silme bezi ile ekranın o köşesini silmek vasıtasıyla çıkarmaya çalıştılar. Neyse, tutanak tutup gittiler. Neyse ki servis çalışanı çıkmadan fark ettim ki tutanak tutuldu, yoksa vay halimize uğraş dur koskoca Samsung'la. Nasıl oluyor da koskoca Samsung böyle bir ürünü kalite kontrolden geçirip satışa sunuyor? Eğer bunun gibi bariz bir şey kalite kontrolden kaçıyorsa, vay haline koskoca Samsung'un, vay haline bizim gibi ürünlerini tercih eden tüketicilerin. Yazıklar olsun, ayıp be ayıp harcadığımız zamana, parasını ödeyip de anlamadığımız Samsung kalitesine mi? Bakalım çözüm süreci nasıl olacak. Buradan takip edebilirsiniz.

21 Ağustos 2024 11:18

Samsung'dan aradılar ve ne Kamera ayarları ile ilgili sorununuz varmış dediler. Komikler ama trajikomik. Koskoca! Samsung sana yakışmayan haller

25 Ağustos 2024 17:22

Tekrar aradılar, tamir edelim 10 bin küsur lira nakit iadesi yapalım dediler.  2. El alacak olsam zaten sizin gibi saçma bir firmadan neden sıfır ürün alayım. Yazıklar olsun.

29 Ağustos 2024 20:34

Hala bekliyoruz yok bir numara bu Samsung'da.

02 Eylül 2024 11:34

Hala bekliyoruz bir şeycikler yok koskoca! Samsung

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
10 Ocak 2025 20:17
Samsung TV'de Parmak İzi Lekesi Sorunu Ve Kullanıcı Hatası İddiası
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
14 Haziran 2025 13:15
Yeni Alınan Televizyonda Ölü Piksel Sorunu Ve Samsung'dan Yetersiz Destek
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
26 Temmuz 2023 16:50