Ahmet sonuçtan memnun

Samsung A73 Çözülmeyen Ekran Sorunu

02 Eylül 2024 16:28
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Merhabalar, Mecidiyeköy Servisinizdeki takım lideri Orçun bey özellikle ilgilenerek sorunumun büyük bir kimini çözdü. Şu an yeni ürünün temin edilmesini bekliyorum. Markayı doğru temsil eden insanlarla karşılaşmak gerçekten çok önemli. Samsung'a ve kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.”

Merhaba,
Samsung Galaxy A73 kullanıcısıyım. Uzun yıllardır markaya olan güvenim ve hizmet kalitesinden ötürü sürekli garanti kapsamında cihaz kullanmaya özen gösteririm. Bu nedenle sürekli cihazımı yenilemekteyim. Son cihazım ile ilgili dokunmatik arızası nedeniyle tam 5 kez servise arıza kaydı oluşturdum. Bu kayıtlarım sonucunda 3 sefer ekranım değişti ve 2 sefer yazılım atıldığı beyan edildi. Son servis hizmetinde ekranım değişti fakat sorunum devam ediyordu. Bununla ilgili arızayı gösteren bir video kaydı çektim. Özellikle kaydın sonunda IMEI numarasını da aldım ki soru işareti kalmasın. Bu bilgiyi de bana daha önce servis yetkilisi söylemişti zaten. Geldiğimiz noktada arızamın çözülmediğini ve değişim talep ettiğimi beyan ettim. Üstelik bu talebimi 2. onarımdan sonra da yapmıştım ve olumsuz dönüş almıştım. Telefonumda arıza olmadığı beyan edildi ve bir müddet sonra da ekranım değişti. Şu an telefonum hala servis merkezinde, değişim için talebim geri çevrildi ve ısrarla mağduriyetimin çözülmesini ilettim. Tam 3 sefer onarım görmüş bir ürünün değişimini istemek en doğal hakkım. Konu ile ilgili ilgililerin desteğini rica ediyorum.

02 Eylül 2024 17:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

05 Eylül 2024 09:50

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

09 Eylül 2024 12:35

Erhan
26 Kasım 2024 12:58

Sevcan
12 Kasım 2024 19:31
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
09 Ağustos 2024 15:28

30 Aralık 2024 22:35
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
25 Ekim 2024 19:11