Songül sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 77" Oled TV Ekran Yamukluğu

Songül
26 Ocak 2024 18:07

17/01/2024 tarihinde Carrefour SA/Bursa Teknosa şubesinden Samsung 77S90C 77" 196 ekran 4K oled TV satın aldım. 20/01/2024 tarihinde kargo ürünü getirdi. Aynı gün Samsung servisi gelip kurulumunu yaptı. Servis gittikten hemen sonra TV de yamukluk olduğunu fark edip Samsung servisini arayıp arıza kaydı bıraktım. 22/01/2024 de gelebileceklerini ve 3mm den fazla ekran yamukluğunun Samsung tarafından, 3mm de az olan yamuklukların Teknosa tarafından ürün değişimi yapılarak çözüleceğini söylediler. 22/01/2024 tarihinde Samsung servisi geldi. Önce bakarak ekran yamukluğunun 3 mm olduğunu daha sonra tarafımızdan verilen bir iple ölçülerek yamukluğun 2 mm olduğunu söyleyerek servis formu bırakıp gittiler. Aldığım Teknosa şubesine gidip durumu anlattım (cevap verilmeyen) bir telefon numarasına arıza kaydı bırakmamı istediler. Ulaşamadım. Tekrar şubeye gittim sonuç alamadım. Ürün iadesi kabul etmediler. Samsung servise gittim. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Teknosa ve Samsung u CİMER e ve Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Her ortamda da Teknosa ve Samsung hakkında olumsuz düşüncelerimi belirteceğim.

26 Ocak 2024 18:33 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Muhammed
27 Kasım 2023 23:52
İade Kabul Etmiyor Samsung
Atila sonuçtan hiç memnun değil

Atila
21 Aralık 2023 16:44
Samsung Televizyon Ayıplı Ürün
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
20 Mayıs 17:46
Yeni Alınan Televizyonda Leke Ve Yamukluk, Değişim Talebim Reddedildi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
01 Temmuz 2024 17:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Yamukluğu Ve Çözüm Merkezinin İlgisizliği

29 Ocak 21:54