Samsung 65s90c TV Ayıplı Mal Satıyor

Samsung 65s90c TV Ayıplı Mal Satıyor
24 Şubat 2024 17:37

29.07.23 tarihinde aldığım 65s90c model numaralı Samsung TV aralık ayında kendiliğinden kapanmaya, Netflix vb. Dizi izlerken durdur başlat yapmaya ve kumanda komutlarını algılamamaya başladı. Bana parça değişimi olacağını ana kart problemi olduğunu söylediler. Ben 90 bin tl lik bir cihazın tamirini değil değişimini talep ettim. Onaylamadılar müşteri hizmetlerini aradım talebimi yeniledim yinede sonuç olumsuz oldu. Tamiri kabul ettim. Bugün 24.02.24 anakartı değiştirdiler ve Samsung Hub güncelleniyor deyip 3 saattir hiçbir app indiremiyorum. Böyle dünya markası gözüken ama ayıplı mal satmaya odaklanmış bir şirketten lütfen mal bakmayın Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim sizde daha iyi araştırma ile Samsung olmayan markaları seçin paranıza yazık paramla rezil olduğum için tüm alandaki ürünlerini ömrüm boyunca kullanmam ve önerme yapmam

Samsung Televizyon Servis Sorunu

Kemal
06 Ocak 2024 10:42
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 20:31
Samsung TV Bakım Hatası
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
28 Ekim 2023 19:38
"Samsung güvenilir bir marka olduğunu gösterdi. TV onarımı ücretsiz olarak yapıldı (servis ücreti hariç). Gösterdikleri ilgi için Samsung çözüm merkezine teşekkür ederim."

Mücahit
23 Kasım 2023 13:45
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Ayten
01 Mart 2025 16:08