Akif sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 50nu 7400 Ekran Titreme

21 Haziran 2024 23:27

Samsung 50nu 7400 model TV almıştım. 1 yıl civarı kullandık. 6 Şubat depreminden sonra kullanmadık. Şimdi açtığımızda ekranda belli aralıklarla titreme sorunu oluştu. Araştırdığımda bununla ilgili birçok şikayet olduğunu gördüm. Panel için 12.000 TL istediler. Yıllardır birçok Samsung ürünü kullandım ama bu üründen hiç verim alamadım. Samsung markasının bu hatalı paneli ücretsiz değişimini talep ediyorum

29 Haziran 2024 17:09 (Şikayetten 7 gün sonra)

29 Haziran 2024 17:31

Herkese atılan standart mesajdan daha iyisini yapmanızı bekliyorum

02 Temmuz 2024 11:08

Samsung servis gelip bakmaya 800 lira servis ücreti istiyor. Panel değişimine 15000 istiyor. Yani Samsung diyor ki git yeni bir TV al ama mutlaka başka markayı tercih et diyor

Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
15 Mart 2024 16:56
"Samsung markası ürününün arkasında durduğu için çok teşekkür ederim. Sorunumu giderdiler. Ayrıca çözüm destek hattında, sorunumla sürekli ilgilenen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim..."
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonda Tekrarlayan Panel Arızası Ve Yetersiz Destek

Evren sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Yeniden Başlatma Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Evren
03 Eylül 2024 18:24
"Sorunumun giderilmesine yardımcı olan Samsung Çözüm Merkezi'ne teşekkür ederim. Neredeyse her gün arama ya da mesaj yoluyla bilgilendirme sağlandı ve bugün ücretsiz değişim gerçekleşti. Emeği geçenlere saygılarımı sunuyorum."

Fatih
05 Şubat 2025 17:53