25 Mayıs 2024 21:28

UE50NU7400 model Samsung TV'yi severek aldığım 4 yıl oldu. Ekranda titreme sorunu başladı. Burada da yazmışlar, muhtemelen panelde sorun var. Dünya markası Samsung'a böylesine arızalı bir panel üretip satışa sunmak yakışıyor mu? Ne yapacağım ben şimdi? Her şeyin pahalı olduğu bu dönemde, bu ayıplı ve kronik arızası olan ürünü bana sattıkları için Samsung mu hatalı yoksa ben Samsung'u tercih ettiğim için mi hata yaptım? Dünya devi Samsung markasının bu mağduriyetimi çözmesini bekliyorum. Hiç yakışmıyor. Samsung markasına bu TV panelinin ayıbı.

25 Mayıs 2024 21:53
Samsung UE50NU7400 Ekran Sorunu

Ekran görüntüsü sürekli titreme var

27 Mayıs 2024 20:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Haziran 2024 22:00

Samsung servis evimize gel sorunu tespit ücreti alarak baktı gördü inceledi ve kullanıcı kaynaklı olabileceğini söyleyerek ( sıvı teması) servis ücretini tahsil ederek onarım bedelinin yaklaşık olarak 13000 TL olduğunu bildirerek gitti. Şimdi şunu sormak istiyorum sayın Samsung yetkililerine evimde 2. Bir TV daha var ve Samsung oda eşim tarafından aynı yöntemlerle temizleniyor onda sorun yok. Kaldı ki sıvı temasının olabilmesi için ıslak bir bezle silinmesi lazım oda yok. Samsung şunu demek yerine bu söyleyeceğim yabancı kaynaklı forumlarda ve Samsung sitelerinde dahi kabul görmüşken " bu seri LCD TV'lerde panel kronik sorunludur değişmesi gerekmektedir" diyeceğine yine hatayı kullanıcıda bulmuş ve gözle teşhis ettiği servis işlemi içinde servis bedelini alıp gitmiştir. Şimdi bunu yaptırıp yaptırmamakta bize kalmıştır. Bu devirde 13000 TL ödeyip Samsung gibi dünya devi bir firmanın bu ayıplı paneli değiştirip yardımcı olacağına her zamanki gibi yük yine tüketicinin omuzlarına yüklenmiştir. Ayrıca garantimiz yok ancak emsalleri yurt dışında olan bu sorunları Samsung nedense telafi ederek yurt dışında olan tüketicileri üzmemiş yardımcı olmuşlar. Aynı hassasiyeti bize de uygulayacağını düşünüyorum.

10 Haziran 2024 22:17

Şikayetim üzerine Samsung tarafından arandım. 500 TL evde gözle kontrol için servis bedeli ödemiştim ve bunun üzerine yapılan gözle kontrol neticesinde 14.500TL TV nin onarımı için ücret çıkarıldı ve %30 indirim ile 10.150 TL ödeyerek TV arızasının giderilebileceğini ilettiler. Tabii ki kabul edemedim neden edemedim çünkü çok yüksek bir rakam talep ederek düşük bir indirim uyguladılar. Oysa kronik sorunlu bu seri TV nin panelinden haberdarlar ve ne yazık ki ülkemiz dışında daha makul yardımlarla yurt dışındaki kullanıcıları mağdur etmeden memnuniyet sağlayan Samsung ülkemizde bu tutumdan uzak kalmıştır. Kronik sorunlu bu ürünü almak benim hatam oldu teşekkürler Samsung.

Samsung TV Ekran Titreme Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Fatma
14 Ekim 2024 13:03
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonda Tekrarlayan Panel Arızası Ve Yetersiz Destek

İbrahim
14 Ağustos 2025 00:48
samsung-televizyonda-tekrarlayan-panel-arizasi-ve-yetersiz-destek-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 22:23
Samsung TV Panel Sorunu
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
19 Nisan 2024 12:19
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
18 Ekim 2024 22:58