Nuray
20 Temmuz 2024 02:37

Lütfen okuyun! 1 buçuk sene önce aldığımız buzdolabı mayıs ayında soğutmamaya başladı. Geldiler dolabı fabrikaya götürüp yapabileceklerini söylediler. Evde yapılmasını istediğimiz halde götürmemiz gerekiyor dediler. İzin verdik dolap geldiğinde kapağında çizikler vardı. 1 buçuk yıllık dolap 10 yıllık gibi duruyordu söyledik ama biz yapmadık dediler. Üstelik dolabın tamire gittiğine dair bir servis belgesi de vermediler. Bize verilen süre boyunca biz dolabı fişe takmadık hatta 3 saat fazladan beklettik ve çalıştırdık. Bu süreç 1 aya yakın sürdü. 2-3 gün sonra kurban bayramı vardı ilk defa buzluğa et koyduk ve dondurmadı alt tarafı da tamamen ısınıyordu yeniden aradık. Bayramın ertesi günü geldiler ve dolap yağ dolu yapılmaz değişim yapılacak dediler bir hafta 10 gün içinde yeni dolap gelecek deyip gittiler. Biz 1 ay yaz sıcağında dolapsız kaldıktan sonra 10 gün daha bekleriz dedik ve yeni dolap verecekleri ümidiyle bekledik. Üzerinden 10 gün geçti ve baş mühendis gelip dolabınızı yapacağım burda gözünüzün önünde dedi. Biz bir buçuk ay bekledikten sonra güvensizlikle birlikte kabul etmedik değişim istiyoruz dedik. Sonra servisi aradık dedik gelen adamlarınız bize böyle dedi biz 10 gün daha kaybettik neden bize böyle dediniz dedik ve bizi yalancı çıkarttılar. Biz yapılmaz demedik size dediler. Siz sonradan gelen baş mühendis aileme verilen süreden önce çalıştırmışsınız dolabı gibi bir ithamda bulundu. Genel merkezi de defalarca aradık ama asla çözüm yoluna varamadık. Sonra servis değişin süreci başlattı ama kendileri dolap yapılabiliri savundukları için düzgün raporlama yapmadıklarını red yediğimizde yaptığımız konuşmalardan anladık. 2 buçuk aylık süreci devirdikten sonra dolap yapılsın artık dedik geldiler yaptılar ve olmadı. Avukat aracılığıyla servisi aradık değişim süreci başlatacak mısınız dediğimizde hayır dediler biz yeniden yapmıyorsanız servise de dava açacağımızı belirttik. Bize genel merkezle konuşup döneceklerini söylediler. Hemen döndüler ve dolabı alıp fabrikaya incelemeye götürecekler. Sonrasında bize dolap verecekler mi göreceğiz. Buradan da şunu anlıyoruz ki zaten en başta bayramda değişim sürecini düzgün başlatsalardı bu kadar beklemeyecektik. Eğer değişim yapılmazsa ben sonuna kadar savaşıp Samsung'a da bayiye de dava açacağım. 2 buçuk aylık mağduriyetimizin telafisini artık yapın. Yapmayacaksanız da bayilik ve genel merkezinizi kapatın. Bizi çözüme ulaştırmayan insanlarla çalışmaktan vazgeçin.

10 Temmuz 2024 19:58
Samsung İlgisiz Servis Ve Kalitesiz Ürün
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
04 Temmuz 2024 11:57
Samsung RB50RS334SA Model Buzdolabımın Bozulması Ve Düzeltilememesi
Zekai sonuçtan hiç memnun değil

Zekai
02 Temmuz 2024 12:43
Samsung Buzdolabı Ücretli Değişim Sorunu
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Arzum
08 Temmuz 2025 08:09
4 Yıllık Samsung Buzdolabı Aniden Bozuldu Servis İlgisiz Ve Çözüm Sunmuyor

Samsung Buzdolabım Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunumu Çözemiyor!

30 Haziran 2025 12:16
Samsung Kategorileri