Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
15 Ağustos 2024 15:16

Aydın İncirliova da apartman dairesinde 3 katta gömme balkonlu evde yaşıyorum. Aydın Forum dan Eylül 2023 te Media Markt tan gidip Samsung markalı 18.000 lik klima aldım. Bir de ekstra para vererek 5 yıl garantisi uzattım.
Kurulum 1 ay sonra gerçekleşti neyse. Kuruluma gelen arkadaşlar istediğim yerlere biz koyamayız vinç getir koyalım falan filan dediler. Bende durumum olmadığını belirttim, bana ekstra demir parçası aldırarak kolay gördükleri yere motoru koydular. Motor balkona bakıyor sıcaklıktan dolayı balkonda oturulmuyor. Bu durumu dışarıdan klimacılara sordum baktırdım biz dokunamayız klimaya garanti kapsamından çıkar dediler. Ama buraya koyabilirler işlerine gelmemiş diye söylediler. Karşı komşuma gösterdim apartmanın 6 katına balkonun alt kısmına gelip çok güzel kurduklarını söyledi. Ekstra su hortumunun eğimini nasıl ayarladılarsa sürekli klima ünitesinden evin içine su kaçırıyor. Şikayette bulundum kimse oralı olmadı. O günden beri alın buradan oturulmuyor diyorum kimse ilgilenmiyor. Bugün yeniden randevu oluşturayım dedim. Sadece adamın biri gelecek, balkona bakıp biz bunu yapamayız diyecek ve gidecek diye 550 TL para istediler. Neyse balkonum var ama klimadan dolayı kullanamıyorum. Samsung bu işe bir el atsın eğer servisleri bu kadar beceriksizse de ürün satışı yapmasın lütfen. Sonuç olarak Samsung klima pişmanlıktır. Servisleri çok kötü. Keşke farklı marka alsaydım.

Cihan
01 Ağustos 2023 20:30
Samsung Satış Sonrası Hizmet Yetersizliği, İlgisiz Ve Bilgisiz Çalışan
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
01 Temmuz 2025 00:10
Samsung Klima Garanti Ve Servis Süreçlerinde Yaşanan Sürekli Sorunlar
samsung-klima-garanti-ve-servis-sureclerinde-yasanan-surekli-sorunlar-2.jpg
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
09 Ağustos 2023 10:24
Samsung Klima Montaj Sorunu
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Aşkın
01 Eylül 2023 19:00
3-adet-samsung-klimanin-montaj-sonrasi-ucunun-ic-uniteden-su-akitmasi-1.pdf
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Arızası Ve Garanti Sorunu

Fatma