Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:20

Dw60m5052fs /TR Samsung bulaşık makinemizi 2019 yılında aldık ve 2 yıl dolmadan su alma haznesi 3 kere arızalandı ve ürün yenisi ile değişti değişen ürün de 2 yıl sonra paslandı garantisi bitti ve ürünün kapağının paslandığını gördük. Evet bulaşık makinesi paslanır mı diye kaç kez müşteri hizmetleri ile görüştük sonucunda diğer sitelerde 13bin tl olan bulaşık makinemizin ücretli değişim teklif edildi ve 8bin tl ücret istendi. Bunun kullanıcı hatası olduğu ve sebebinin de topraklama hattından olduğunu söylediler. Yeni bitmiş TOKİ de oturuyorum ve devlet stantlarına uygun. Yapılan bir binanın topraklamasının sebep olduğu paslanma. Markaya olan güvenimiz bu şekilde sallanıyor.

29 Aralık 2023 15:32 (Şikayetten 12 dakika sonra)

31 Aralık 2023 12:21

Makinenin sepetleri de paslandı ve dökülmeye başladı yetkili servisten dönüş olmadı henüz

18 Ocak 2024 22:58

17.01.2024 tarihinde yeni makinemiz geldi ve 8045 TL karşılığında makinemiz yenisiyle değiştirildi. Süreç boyunca her gün arayıp bilgi verdiler. Müşteri hizmetlerine diyeceğim yok ama Samsung bulaşık makinesi alma aynı problemleri yaşama ihtimalin yüksek paslanana kadar kullanabileceğim 8045 TL karşlıgında yine makinem oldu!

Osman
17 Aralık 2024 14:09
Samsung Bulaşık Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
20 Ağustos 2024 15:56
Samsung Fahiş Servis Onarım Bedeli

Burak
14 Haziran 2023 14:10
Samsung Bulaşık Makinesi Paslanıyor
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
23 Kasım 2023 16:43