Antalya Samsung Beyaz Eşya Yetkili Servisi Turkut Teknik

Fatma
20 Haziran 2023 16:58

Antalya Samsung Beyaz Eşya yetkili Servisi Turkut Teknik buzdolabı ve bulaşık makinesi için bana randevu saati verdi. Daha sonra arayıp o tarafta başka montajım yok diye randevu saatini değiştirdi tekrar aradığımda randevu saatini tekrar değiştirerek En geç akşamüstü gelecek bütün herkese yetişmeye çalışıyoruz diyerek telefonu suratıma kapattı. Sorumlu hanımefendi sonrasında aradığımda telefonları açmadı

21 Haziran 2023 09:01 (Şikayetten 16 saat sonra)

Meral
Meral

Antalya'da yaşıyorum ben üç haftadır çamaşır makinem çalışmıyor buradaki torkut yetkili servisten şikayetçiyim ilk geldiklerinde kilit anahtarı bozuk dediler ücret aldılar ikinci geldiklerinde makinem çalışmadı tekrar bir arıza olarak ekran anahtarı bozuk dediler ikinci bir ücret çıkarttılar. Ve bugün başka bir yetkili servisten yardım istedim ve bana kilit anahtar sistemi bozuk olmadığını sizden fazla para almak için yaptıklarını söylediler. Koskoca Antalya'da yetkili servis bir tane olur mu. Samsung firmasından asla bir daha bu ürünün Herhangi bir şeysini almayacağım. Samsung firmasına buradan duyurulur.

Hilal
16 Ocak 2024 19:05

23 Mayıs 2024 23:23
Samsung Ve Samsung Yetkili Servis Turkut Tarafından Mağdur Edildim
Enes sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 16:30

Samsung Kategorileri