Roborock S7 Şarj İstasyonu Terk Etme

29 Ocak 2023 13:22

Roborock s7 cihazım fişten çekince, elektrik gidince şarj istasyonundan çıkıyor ve tekrar dönmüyor uyuyor. Tam şarj olunca, elektrik tasarrufu acısından priz gücünü kestiğimizde de aynı şekilde istasyonu terk ediyor ve geri dönmüyor. Wi-Fi bağlantısı da kopuyor. Bu soruna acilen çözüm rica ediyoruz.

Yorumlar (6)

Tugay

Merhaba acaba sorun düzeldi mi. Aynısı bizde de oluyor şarjdayken de çıkıyor aksam yuvasına koyuyoruz doluyor dolunca kendi mi çıkıyor böyle bir özellik mi var anlamadık bazen çıkmıyor 2 gün sonra bir bakıyorum cıkmış yuvadan aşağıda uyumuş

Tugay

Bizimki de şarj olunca sıcaktan şarj ısınıyor diye bildirim geliyor sonra yuvadan iniyordu Adana sıcakları tabi:) odayı değiştirdim klimalı odaya aldım düzeldi şimdi kendi kendine inip gitmiyor bakalım şimdilil düzeldi

Recep

Enerji kesilmeden çıkmıyor normalde. Biz de enerji kesilince, fişini çekince kızıp gidiyor:)

Recep

Maalesef bir dönüş alamadık. Roborock satış yaptıktan sonra ilgilenmiyor. Enerji kesilince istasyonu terk ediyor, yerine geri itiyoruz.

Yunus

Merhabalar. Aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Çözüm bulabildiniz mi?

Recep

Maalesef bir dönüş alamadık, aynı sorun devam ediyor.

Roborock Uygulaması Güvenlik Uyarısı Nedeniyle Robot Süpürgeyi Kullanamıyorum

27 Eylül 21:10
roborock-uygulamasi-guvenlik-uyarisi-nedeniyle-robot-supurgeyi-kullanamiyorum-1.jpg
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7 Süpürgem Toz Haznesi Sorunu Nedeniyle Etrafı Kirletiyor

Fırat