QNB Finansbank Kasa Kullanım Bedeli Mağduriyeti

QNB Finansbank Kasa Kullanım Bedeli Mağduriyeti
17 Eylül 2024 17:05

Maaş müşterisi olduğum QNB Finansbank İzmir Alsancak şubesinden 14.09.2023 tarihinde kiralık kasa aldım. Ancak 6 aydır kasada herhangi bir varlığım bulunmamaktadır. 14.09.2024 tarihi cumartesiye denk geldiği için kasa iptal işlemi gerçekleştiremedim. Banka hesabımda bakiye olmamasına rağmen ek hesaptan yıllık banka kira bedeli olan 1842,86 TL ve 92,14TL çekildiğini fark ettim. Sonrasında QNB çağır merkezini aradım ve hafta sonu olması sebebi ile pazartesi, salı günü direkt şubeden işlem yapılabileceğini ilettiler. 17.09.2024 salı günü şubeye gitmeme istinaden gişedeki arkadaş para iadesi yapılamadığı ve hafta sonuna denk gelen yıl dönümlerinde işlemin daha önceden yapılması gerektiğini iletti. Bu çok büyük mağduriyet yaratıyor. Kullanmadığım ve kullanmayacağım 365 günlük kasa bedeli neden habersiz şekilde ek hesaptan çekiliyor. Yıllık kasa kirasını ve depozitomun iadesini talep ediyorum.
Konu ile ilgili tarafımla iletişime geçilmesini rica ederim.

17 Eylül 2024 17:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

İlker
İlker
19 Eylül 2024 10:10

Banka kendi prosedürlerince çağrımı olumsuz sonuçlandırmıştır. Maaş bankam ve hali hazırda ihtiyaç kredim de bulunan QNB Finansbank'ın hiçbir şekilde yardımcı olmadığı için teşekkür ederim. İş kredi vermeye geldiğinde günde 500 kere arıyorlar.

Ahmet sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 15:46
"Müşteri temsilcisinin desteği için çok teşekkürler."
Yanıltıcı Bilgilendirme Ve İletişim Sorunları: QNB Kredi Kartı Yıllık Ücret Mağduriyeti
Ebru sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 09:51