21 Temmuz 2023 15:55

Bayram için aldığımız Profilo marka df1136wevv 7 çekmeceli derin dondurucu (ürün) servisin beyanları üzerine kullanımdan 24 saat önce çalıştırıldı. Bayramın 1. Günü 50 kiloya yakın kurban etini koyduk ve tatile gittik geldiğimizde fotoğraflarda olduğu gibi etlerimiz çürümüştü. Benzer şikayetler platform üzerinde mevcut. Servis kaydı açıldı sadece ısı ölçer testi yapıldı, servis raporu 07.07.2023 tarihinde fabrikaya iletildi. (ayrıca böyle bir firmanın kaba ve ilgisiz servis personeli ile çalışması çok üzücü.)

7 temmuzdan bu yana hala sonuçlandırılmadı ve mağdur durumdayız. Maddi kaybımız ile birlikte kötü bir kokuya maruz kalıyoruz. 444 77 66 Profilo müşteri hizmetlerini aradığımda hala incelendiği beyan edilmektedir, incelenen servisin yaptığı ısı testi ve paylaştığım fotoğraflar, cihazı almadan sadece bu dokümanlar üzerinden bu süre zarfında nasıl bir inceleme yapılıyor. 14 gündür sonuçlanmamasının sebebi nedir? Maddi hasarımın karşılanması, ürün iadesi veya ürün değişimi talep ediyorum. Hala dönüş yapılmaz ise en kısa sürede gerekli resmi kurumlara başvuracağım. Böylesine kurumsal ve köklü firma olarak düşündüğümüz Profilo markanın müşterilerini bu şekilde mağdur etmesinin sebebi nedir?

21 Temmuz 2023 15:40

Ayrıca Şikayetvar platformu üzerinde buna benzer şikayetler mevcut.

21 Temmuz 2023 15:41

Yapılan yüzeysel açıklamaya istinaden, detayları ayrıca belirtebilirim.

25 Temmuz 2023 11:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
31 Temmuz 2025 22:12
profilo-derin-dondurucu-arizasi-etlerim-bozuldu-servis-yetersiz-kaldi-4.jpg

Fatih
06 Kasım 2023 11:38
Profilo Mağduriyetim Yerine Çalışanın Verdiği Yanlış Bilgiye Uyarı!

Profilo Derin Dondurucu Buzlanma

09 Eylül 2023 00:25

Çağdaş
30 Mart 2024 20:14
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Fabrika Çıkışlı Hatalı Derin Dondurucuya Çözüm Bulunamıyor

Yasemin