Profilo Derin Dondurucu Buzlanma

09 Eylül 2023 00:25

22 Temmuz 2023 tarihinde Trendyol üzerinden satın aldığım Profilo DF1029WEVV 6 çekmeceli Derin dondurucu, aldığım günden beri aşırı derecede buzlanma yapıyor ve buzlanma nedeniyle rafların kapakları kapanmıyor en üst kapakta kapısını her açtığımızda düşüyor. Çekmeceler çekilip tekrar yerine koyulamıyor çünkü buz adeta her yeri sarıyor. Yetkili servise durum bildirildi fakat servis bunun normal olduğunu belirterek geçiştirdi. Profilo markasına güvenerek evimdeki çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesiz buzdolabı ve en son derin dondurucumu aldım. Bu markaya güvendim fakat derin dondurucu konusunda servis beni mağdur ediyor. Müşteri hizmetleri olarak soruna çözüm bulunmasını ve bu üründeki hatanın kabul edilerek değişimini veya iadesini istiyorum. Aksi takdirde hakkımı yasal yollardan arayacağım. Umarım Profilo yetkilileri konuyu ciddiye alır ve çözüm sunar.

profile profile profile
11 Eylül 2023 15:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Serkan
Serkan

Hayret bir şey ya. Bende de aynı şey oldu. Servis sağ olsun inceleme yaptı ve hatalı üretim tespiti yaptı. Yenisiyle birebir değişim yapıldı oldu bitti. Sizi niye böyle uğraştırıyorlar anlamıyorum. Umarım sorununuz çözülür Elif hanım

21 Temmuz 2023 15:55
Profilo Marka Dondurucuyla Yaşadığımız Sorun
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
31 Temmuz 2025 22:12