Oğuz
11 Eylül 2024 19:15

Bursa Gemlik Profilo Yetkili Bayisinden, 26.12.2022 tarihinde satın aldığım BM5221MA/01 numaralı bulaşık makinesinin kutusu açılmadığı sürece garanti kapsamında olduğu belirtildi. Biz de herhangi bir yerine kesinlikle dokunmadık. Bugün kurulum için servis geldiğinde, servisle birlikte makinenin kutu açılımını yaptığımızda üst kapağının tamamen altından ayrıldığı, ön ve yan kapaklarında ezilme, vuruk, kırık tespit edilmiştir. Sorun için Gemlik Profilo bayisini aradığımızda, 'Biz teslimatı yaptık. Siz de teslim aldığınıza dair imza attınız, kutuyu açıp açmamanız bizim problemimiz değil.' şeklinde geri dönüş aldık. Aynı şekilde (4447766) müşteri hizmetlerinden de bu şekilde bir dönüş aldık. Ancak ürünü teslim ederken kesinlikle kutuyu açmamamız gerektiğini özellikle onlar belirttiler. Biz de kutusunda tuttuk. Kullanmayacağımız ürünün kutusunu açmadığımız için biz suçlu olduk.

11 Eylül 2024 19:43 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Profilo Ürünlerinde Garanti Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Profilo Bulaşık Makinesi Kapağı Tekrar Çatladı Servis Ücret Talep Etti

Hüseyin
03 Nisan 2024 20:27
Profilo Bulaşık Makinesi Hasarlı Çıktı
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bulaşık Makinesi İlk Günden Beri Kurutma Yapmıyor, Garanti Kapsamında Ücret Talebi

Çağla
10 Eylül 2025 10:35
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bulaşık Makinesinde Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Mehtap