Oguzhan sonuçtan memnun

Profilo Buzdolabı Şikayet Ne Yazık

17 Temmuz 2024 23:34

Buradaki yorumları okudum ve birçoğunda buzdolabı ürünlerinde şikayet olduğunu gördüm. Aynı sorunu ve mağduriyeti ben de Profilo markasında yaşıyorum. Şu an 4 yıl oldu. Dolabı alalı. Geçen soğutmadığına şahit oldum. Ailemle kalıyorum. Evde etten tutun sebzeden tutun her şey var. 4 gün önce fanın ve kartın arızalı olduğu söylendi. Serviste 1 parça var, diğeri yok. Alanya gibi sıcak bir yerde turistik yer bir de serviste olması gerekirken parça yok, hadi burada yok Antalya'da da mı yok? Bu parça neden genel merkez ilgilenmiyor, neden parçalar bulundurulmuyor, sayın genel müdür anlamış değilim. Yazık Profilo gibi markaya, yazık 15.000 TL değerinde buzdolabında bulunan malzememe yazık. Tarih 13.07.2024'ten beri parçayı bekliyoruz. Yazık, artık Profilo almak bir yana herkesi Profilo'dan soğutacağım. Alamayacaklar benim yorumuma istinaden, gerçekten içler acısı, parama da yazık...

24 Temmuz 2024 15:10

Profilo buzdolabı servisi ve hizmetleri yeterli değil dolabımı hala tamir edilemedi. Ne yazık ki aynı sorunu yaşamaya devam ediyoruz. Dünya markası olan dolap bir anda gözümüzden düştü. İkame dolapta gönderilmedi. Dolabın bence değiştirilmesi gerekiyor. Bu kadar arızadan sonra kart fan tekrardan çalışmama termostat arızası kim bilir bundan sonra hangisi parçası arıza verecek.

18 Temmuz 2024 09:32 (Şikayetten 9 saat sonra)

18 Temmuz 2024 12:24

Çözümü alamadım Türkiye'de o kadar Profilo servisi var genel merkez bu konuda servisler arası desteğini artırmayı ön planda tutmalı. Diğer firmaların yedek parçaları ellerinde bulunuyor yedek parça servislerinde bulundurulmalıdır o zaman tüketici daha çok servisi güzel olanı tercihi yapacaktır. Gelecek parçaları 1 haftaya bırakmamalıdır

23 Temmuz 2024 11:21

Profilo buzdolabı kart ve fanı değiştirildikten 3 gün sonra gene bozuldu lütfen desteğinizi verin Profilo yetkilileri gerekirse dolabımı birebir aynı model veyahut üst modelleri ile değiştirin içindeki bütün malzemelerin zararlarında karşılanmasını talep ediyorum.

26 Temmuz 2024 23:02

Maalesef artık müşteri hizmetlerini her gün arıyorum çözümü yok sanırsam fabrikaları kapatsınlar bu şekilde hizmetleri olamaz her şeyi mızı çöpe attık. Meyve sebze gıdalar zararım büyük. İkame dolap yan gözleri olmayan bir dolap. Nedir bu insanlığa hizmetmi işkencemi termostat dendi servisten ve genel merkezden ses yok. Yazık Profilo gibi markaya çok yazık. Götürsünler istemiyorum dolabı. Yerine yenisini versinler diye umutla bekliyorum...

27 Temmuz 2024 09:23

28 Temmuz 2024 13:21

28 Temmuz 2024 13:24

Sebze meyveler çöpe gitti. Yapılan reçeller üstü küf tuttu Profilo buzdolabına termostatta takıldı 15 saat oldu soğutma yok genel merkezin dediği gibi 3 sefer gelindi dolaba müdahale edildi ama ne yazık Profilo buzdolabı çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor sayın genel müdürüm artık yeter ne kadardır bekliyorum verim alınamadı servise yazık parçalara yazık Profilo gibi firmaya yazık artık lütfen dolabımı aynı model olacak şekilde yenisini gönderin bitsin bu işkence sizde tüketici olarak bende rahat layım

15 Ağustos 2024 08:51

Merhaba Profilo yetkilileri önceki buzdolabından dolayı yaklaşık 1 ayı geçti tamiri mümkün olmadı en sonunda genel merkez olarak tüketiciye güveninizi boşa çıkarmayıp birebir dolabımı değiştirdiniz çok teşekkür ederim sizlere. İçindeki malzemeleri yarısından çoğunu attık ama en azından soğutan çalışan dolaba kavuştuk tekrar ilgi ve alakalı tüm çalışanlara saygılarımla

29 Haziran 2024 15:35

İdris