Profilo Buzdolabı Değişim Ücreti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

18 Aralık 2024 16:16

Kullanmış olduğum Profilo marka buzdolabı arızalandı. Yetkili servis, dondurucu kısmının pres baskı olduğunu ve tamir edilemeyeceğini söyledi. 10 yıl gövde garantisi olan ürün için fabrikaya değişim için tutanak tuttular. Fabrikadan aranacaksınız dediler. Arayan temsilci, BD 3086WEVN modeli için eski buzdolabını alıp üzerine 39 bin TL fark vermeniz gerektiğini söyledi. Aynı ürün internette eskisini vermeden 33.750 TL, Konya Tınmazlar yetkili bayisinde ise 35.500 TL. Müşteri temsilcisine durumu söylediğimde hiç yardımcı olmadı. Dondurucudaki tüm etler ve yiyecekler bozuldu, günlerdir dolabımız yok, bir dünya zararımız var ve Profilo'nun sıfırdan fazla fark istemesi Profilo'ya olan güvenimizi yerle bir etti.

18 Aralık 2024 16:49 (Şikayetten 32 dakika sonra)

19 Aralık 2024 13:06

Sorunu çözmediler Vestel marka yeni bir dolap aldım Profilo'dan uzak duracağım bundan sonra

Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

Nesibe

Profilo Ayıplı Ürün İçin Değişim Ücreti Talep Edilmesi

İlhan
12 Temmuz 2024 23:47
Profilo Ayıplı Ürün İçin Değişim Ücreti Talep Edilmesi
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Teslimatta Hasarlı Profilo Buzdolabı Ve İade Sorunu Yaşıyorum

Hasan