Arif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 17:41

Profilo'dan aldığım XXL kombi tipi buzdolabım 1 yıldır aynı arızadan dolayı sorun çıkarıyor. Her ay servisten randevu alıyoruz. Gelip kırıp döküp gidiyorlar. Sorun giderilmiyor. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, onlar da patronun çıkarlarına göre konuşuyorlar. Profilo'dan asla bir ürün almamalısınız, servisi çok kötü, işi bilmeyen çırak dolu. Benim dolabımı hurda ettiler.

29 Temmuz 2024 09:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Arif
Arif
30 Temmuz 2024 18:06

Bu kadar ilgili bir firmaya rastlamadım resmen skandal! Zahmet oldu ama aradılar ve 11 bin tl karşılığında dolabımızı alıp tamir edip getireceklerini söylediler. Ödemeyi dolabın çalıştığından emin olduktan sonra yapmayı teklif ettik çünkü bundan önce bilmem kaç tane servis (ya da çırak mı demeli? ) gelmesine birçok parça değişmesine ve ödeme yapmamıza rağmen sorunumuz giderilmedi. Ödemeyi bu şekilde kabul etmediler biz de bu firmaya güvenmediğimiz için teklifi reddedince bize yapamadıkları üstüne üstlük kırıp döküp hurda ettikleri dolabımız için 4 bin tl borç çıkardılar şaka gibi. İlgi yok yok üslup yok çözüm yok patrona hizmet eden müşteri! Hizmetleri ve genel müdürlükleri var. Bu markayı evinize iş gerinize sokmamanızı tavsiye ederim benim yaşadığım sıkıntıları siz de yaşamayın.

Adulvahap sonuçtan hiç memnun değil

Adulvahap
22 Ağustos 2024 14:31

25 Eylül 2023 17:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
11 Ağustos 2023 09:52
Profilo Aldığıma Pişman Oldum!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 17:10
Profilo Kategorileri