Profilo Bulaşık Makinesi Şikayet

Betül
14 Şubat 2024 14:38

Merhaba,
Profilo bulaşık makinesi aldık ve kurulum yapıldı. İlk kullanımımızda bulaşık makinesi mutfaktan makinenin olduğu hizadan dolap arkasından su akıtmaya başladı. Bu hortum musluğa bağlı kısmından musluk ile hortum alt kısımdan damla Damla Su gelmeye başladı. Ve uzun süre aktı havlu vs bez koydum mobilya etkilenmesin diye yine de dolapların arkasından su aktı pervazlara kadar gitti. Ve makine e 18 hatası verdi üst üste. Makineyi açıp içindeki suyu çektim makine program bitmesine rağmen içindeki su hala duruyordu. Onu bezle çekmek zorunda kaldım. Kapattık makineyi çektik videodaki gibi idi hortum katlanmış. Profilo müşteri hizmetleri arandı pazar günü idi zor bir şekilde pazartesi günü servis geldi. Ve sonuç bizim tesisatımızda hata imiş. Ben bu açıklamayı kabul etmedim deyip sinirlendikçe müşteri hizmetleri daha da sinirlendi. Makinede sorun yokmuş. Makinedeki sorun evet zaten eve servis gelmeden de giderilmişti biz makineyi öne çektiğimizde. Bizim zarar gören mutfak dolaplarımız ne olacak? Acil dönüş ve mantıklı bir çözüm önerisi bekliyoruz. Mağduruz.

profile profile
14 Şubat 2024 15:06 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Profilo Bulaşık Makinesi Yanık Kokusu Ve Yetersiz Servis Desteği

Selçuk
08 Temmuz 00:40
Profilo Bulaşık Makinesi Yanık Kokusu Ve Yetersiz Servis Desteği

Nagihan
30 Aralık 2023 17:46
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Servis Hatası / Gider Borusu Montaj Hatası

Fatih
04 Eylül 2024 16:41
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Aralık 2023 23:03