Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Servis Hatası / Gider Borusu Montaj Hatası

Fatih
04 Eylül 2024 16:41

Profilo'dan aldığım bulaşık makinesi için servis gelip montaj yaptı ancak makineyi denemeden gitti. Bir sıkıntı var mı diye kısa programda makineyi açtık ve makine gider borusundan su akıtmaya başladı. Hemen Profilo'yu arayıp servisin geri dönmesini istedik ancak yapılan ilk işlemin montaj ikincisinin arıza kaydı olduğunu ve en erken 2 gün sonraya randevu verebileceklerini söylediler. Servis yakında olabilir bir iletişime geçebilir misiniz diye rica ettik ama çok umurlarında olmadı. Bize de kirlenen mutfağı temizlemek, Profilo servisinin sorumsuzluğuna sinirlenmek kaldı. Servis işleminin hatalı yapıldığına mı yanalım, mutfağın battığına mı yoksa servis için tekrar iş yerinden izin istemek zorunda kalacağıma mı bilemedim? İşini titiz düzgün yapamayan insanları çalıştırdığı için Profilo'yu tebrik ediyorum.

04 Eylül 2024 17:17 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
09 Ağustos 2024 19:00
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
13 Ocak 2025 16:49