Murat sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 05:58
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Profilo markasına yakışmayan şekilde tavırlar, müşteri memnuniyeti ilkesi ile çelişmektedir. Özellikle satış sonrası hizmetler konusunda sınıfta kalmıştır. Şikayetvar kanalıyla yaptığımız itirazlarımız ve sorunumuz geç de olsa giderildi. Sizlere teşekkür ederiz.”

BM6483MA/01 seri numaralı ve garantisi devam eden Profilo marka bulaşık makinem 02.07.2024 tarihinde, makine bulaşıkları yıkama esnasında su almaya çalıştığını ama suyu alamadığını, ekranda E15 yazdığını fark ettim. Bunun üzerine 444 77 66 numaralı çağrı merkezini arayarak Profilo teknik servisini çağırdım. 03.07.2024 tarihinde Marmara FMS (Marmara Bölge) servisinden, teknisyen M******* G***** geldi. Yaptığı incelemeler sonucunda, atölye ekibine durumu izah ettikten sonra asıl değerlendirmeyi onların yapacağını, gelecek cevaba göre daha sonra telefonla bilgi vereceğini söyledi. Herhangi bir servis formu düzenlemeden gitti. Ertesi gün telefonla arayarak, bulaşık makinesi ile ilgili arıza durumunu tespit ettiklerini, tuz kullanımı veya topraklama sorunu nedeniyle gövdede oluşan deliğin kaynak yapılacağını, kullanıcı hatası nedeniyle garanti dışı, 1.750 TL ücret karşılığında servis verileceğini söyleyince, kendisine tepki gösterdim. Bulaşık makinesinde kesinlikle tuz kullanmadığımızı, 300 dairelik lüks bir sitede oturduğumuzu, elektrik ve topraklama değerlerini sitenin teknik ekibine kontrol ettirdiğimizi ve bulaşık makinesinin kullanım kılavuzunda belirtildiği gibi olması gereken 220–240 V, 50 Hz veya 60 Hz değerlerinde ölçüldüğünü, bugüne kadar site dahilinde böyle bir sorun yaşanmadığını söyledim. Marmara FMS (Marmara Bölge) teknik servisindeki hiçbir personelin işten anlamadığı, müşteriye suçu atmak adına ellerinden geleni yaptıklarını, genel merkezden birileri bizi aradı. Böylesine saçma bir gerekçelerini asla kabul etmediğimizi, hatanın bizim kullanmamızla alakalı olmadığını ve garanti kapsamındaki makineye kaynak yaptırmayacağımızı ve makinenin yenisi ile değişimini talep ettik. Telefonda saygısızca konuşmalar, para ödeyin kaynak yapalım, saygısız, ilgisiz bir şirket, Profilo markası ile asla bağdaşmıyor. Bu tutumlar sonucunda, sorunumuz giderilmediği için Tüketici Hakem Heyetleri Bilirkişi listesinden konuyla ilgili bilirkişiyle temasa geçerek, uzman görüşü raporu hazırlamasını istedim. Kullanıcı hatası olmadığını tespit ettirdim. Sonrasında Tüketici Mahkemesi'ne dava açarak Profilo aleyhine süreci başlattım. Ben de başka sektörlerde bilirkişilik yaptığım için yasal haklarımı çok iyi bilen bilinçli tüketici olarak haklarımı sonuna kadar arayacak ve sürecin takipçisi olacağım. İşin ehli olmayan yetkili servislerin, haddini bildirmek ve tüketicileri yanlış yönlendirmelerine engel olmak için yasal mücadeleye sonuna kadar devam edeceğim.

profilo-bulasik-makinesi-e15-hatasi-7.pdf
profilo-bulasik-makinesi-e15-hatasi-6.pdf
profilo-bulasik-makinesi-e15-hatasi-5.pdf
profilo-bulasik-makinesi-e15-hatasi-2.pdf
23 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 4 saat sonra)

25 Temmuz 2024 18:26

Şikayetime verdiğiniz cevapta; www.profilo.com.tr adresinden müşteri hizmetleri ile [email protected] mail adresine yazmamız durumunda tarafımıza dönüş yapılacağını belirtmişsiniz. Web adresinizden sayfa açılmıyor! Mail adresinize göndereceğim yazının da tarafınıza ulaşacağı meçhul! Koskoca Profilo markasının geldiği noktaya düştüğü aciz duruma bakın, koşulsuz müşteri memnuniyeti ön planda olması gerekirken, müşteri hizmetleri ortada yok... İş bilmeyen çömez ucuz elemanlarla hep aynı kısır döngü içerisinde cebelleşiyoruz. Bu saatten sonra asla Profilo marka hiçbir ürün almayacağım gibi irtibatta olduğum herkese içler acısı aciz durumunuzu anlatarak sizi protesto etmeye ve ettirmeye devam edeceğim. CİMER den bütün sosyal medya hesaplarına kadar her mecrada sizden şikayetçi olmaya devam edeceğim...

30 Temmuz 2024 10:51

Nevzat sonuçtan memnun değil