Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Penti Üyelik İptalini Gerçekleştirmiyor

Arzu
27 Kasım 2023 11:33

Penti ile Canlı Destek üzerinden iletişime geçerek üyeliğimi sildirmek istediğimi bildirdim. Ad- Soyad ve telefon bilgilerimi hesabıma ait olan mail adresimle misafir ilişkilerine mail atmamı istediler. Mail attım ancak üyeliğimi silmek için bana doldurmam gereken bir belge göndermişler ve onu doldurup göndermemi istiyorlar. Üye olurken t. C. Kimlik numarası istemedikleri halde belge de doldurmamı istiyorlar. Ben üyeliğimi silmek için neden böyle bir belge doldurmak ve "imzalamak" zorundayım?

Ayrıca bir de dilekçe yazmamı istiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da bana başta bahsettiğim gibi mail atmam halinde 72 saat içerisinde hesabımın silineceğini söyledi.

Ben mail attığımı özellikle belirttiğim ve sonucun bu şekilde gerçekleşmediğini söylediğim halde yapabileceği bir şey olmadığını ancak mail atarak işlemi gerçekleştirebileceğimi söyledi. Söylediklerini yaptığım halde, tekrar tekrar aynı şeyi söyleyerek beni başından savdı. Neredeyse 40 gündür benim vaktimi yeterince harcamışken hala da harcamaya devam ediyorlar. Daha fazla vaktimi almadan bir an önce üyelik hesaplarımın silinmesini istiyorum.

30 Mayıs 2024 13:29 (Şikayetten 6 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili talebiniz çözümlenmediyse, konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Emel
26 Ocak 2024 16:34
Sevgi sonuçtan memnun değil

Sevgi
29 Kasım 2023 13:53
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Firdevs
20 Kasım 2024 11:34
Penti Sipariş İptali Ve Adres Değişikliği Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Silme Talebim Gerekçesiz Olarak Reddedildi

Burak
12 Ağustos 2025 20:03
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
01 Temmuz 2025 21:56