Penti Markasından Aldıklarımdan Memnun Kalmadım!

22 Kasım 2024 13:30252
21 Kasım 2024 21:53

Param boşa gitti üzücü

21 Kasım 2024 22:06

Penti pişmanlıktır. Penti'den 8 bin civarı bir alışveriş yaptım karekod ile ödeme yapabileceğimi söylediler tamam dedim asla kimse yapmasın iade etmek istedim iade karekod ile aldığım için olmazmış zorla beni değişim yapmama zorladılar ters cevap veriyorlar iade değişim olduğunu da biliyorum ki hiç değişim iadem olmadı ilk defa çocuklarıma aldıklarım olmadı büyüğü kalmadığı için almıştım keşke almasaydım kocama çorap aldım 1 gün giydi çöp çorap dikiş yerleri açıldı yazık pijamalarda solmalar var 3 tane aldım biri büyük geldi alırken bedenine dikkat etmemişim değiştireceğim küçüğü yok iade edeyim iade almıyor rezalet yani

4 Aralık 2024 11:12 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

4 Aralık 2024 11:24
Eki aç

Pijama aldık iplikler fışkırıyor çoraplar desen 1 giymede deliniyor ya çok pişmanım hakkımı helal etmiyorum sırf iade almadığınız için ben hem bunları kullanmak hem boşuna para ödemek zorunda kaldım hiç helal etmiyorum bulunduğum ilde 3 mağaza var birinden aldım bedenlerin uymadığını orada olmadığını bu mağazadan değişim yapmak istiyorum dedim aldığınız yerden değiştirin diyorlar ya bu ne saçma bir şey baktım orada da yok beden iade edeceğim burda da yoksa diyorum karekod la almışım iade edemiyorlarmış ya saçma saçan bir sistem şikayetten daha fazlasını hak ediyorsunuz hiç yardımcı olmak istemediler kaç saat beni bekledim başka müşteri ile ilgilendiler herşwy kameralarla çekildi

5 Aralık 2024 11:55

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Tümünü Gör
Penti Kalitesiz Ürün Satışı

Penti KalitesizÜrün Satışı

Senay
Penti Saygısızlık, Hizmet Kalitesi Düşüklüğü

PentiSaygısızlık, Hizmet Kalitesi Düşüklüğü

Ahsen
Penti İnce Çorap Kaçmaz Yalanı!

Penti İnce ÇorapKaçmaz Yalanı!

Eda
Penti Kaçmaz Çorap, Kaçıyor!

Penti KaçmazÇorap, Kaçıyor!

Maside