İdil sonuçtan çok memnun

Penti Kartımdan Etiket Fiyatında Yazandan Fazla Para Çekti

Penti Kartımdan Etiket Fiyatında Yazandan Fazla Para Çekti
05 Aralık 2023 00:07
İdil'in Teşekkür Mesajı
“Emaar şubesi problemi kısa sürede çözdü ve aradaki fiyat farkı tarafıma iade edildi. Teşekkürler.”

04.12.2023 saat 21 civarında Emaar Penti mağazasından atkı aldım. Ürünün etiketinde fiyatı 399.99 yazmasına rağmen, ödeme sırasında aaa "Kasada 499.99 çıkmış" denilerek kartımdan 499.99 TL çekildi. Ardından benim o anda fark etmediğim sonradan anladığım sebepten ürünün etiketi bana sorulmadan yırtılarak bana verildi. Aldığım diğer ürünlere yapılmamıştı bu. Neden atkıya yapıldı? Bu işlemlerde 2 kasiyer de oradaydı. İtiraz ettiğim halde bu şekilde işlem yapıldı. Zamanım olmamasından yararlanılarak böyle bir şey yapıldı. Normalde üründe asılı etiket fiyatı üzerinden işlem yapmak zorundalar. Yasal olan budur. Böyle yöntemlere başvurulduğu, yasal hakkım olan tüketici lehine olan fiyattan almam, durum oldubittiye getirilerek engellendiği için aradaki fiyat farkının tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Penti'den çok sık alışveriş yapan bir müşteriyim. İlk kez böyle bir haksızlıkla karşılaşıyorum Ayrıca Tüketici Hakları'na da başvurumu yapacağım. Diğer müşteriler de bu tarz şeylere karşı dikkatli olmalı.

08 Aralık 2023 15:27

29 Mayıs 2024 13:08 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili talebiniz çözümlenmediyse, konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
08 Kasım 2023 14:32
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
01 Ağustos 2025 14:42
Etiket Ve Kasa Fiyatı Farkı: Fazla Alınan Ücretin İadesini Talep Ediyorum
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
29 Ağustos 2023 23:09
Esendil sonuçtan hiç memnun değil

Esendil
12 Mart 2024 23:48