Gönül
16 Temmuz 2024 23:01

16/07/2024 tarihinde Kadıköy Penti Caferağa şubesinden alışveriş yaptık. Yıllardır da Penti'den alışveriş yapan birisi olarak bugün yaşamış olduğumuz olayı Penti markasına hiç yakıştıramadım. Mağaza içerisinde kasanın tam üstünde para verdiğimiz aldığımız yerde kedi oturuyordu. Personel kediden rahatsız olduğumu söylememe rağmen personel kaba bir şekilde mağazanın kedisi olduğunu, alamayacağını söyledi. Yetkiliyle görüştüğümde yetkilinin pasif kaldığını, oradaki esmer iki bayanla münakaşaya girdiğimi ve kedinin insanlardan temiz olduğunu, bir müşteri olarak rahatsızlık duymama rağmen müşteriden de önemli olduğunu, istemiyorsanız alışveriş yapmazsınız dedi. Çok şaşırdım. Penti bazı ürünlerde hijyen kuralları adı altında değişim yapmazken, bir sokak kedisinin mağaza içerisinde üstelik kasanın üstünde durmasına nasıl müsaade ederler. Bizler hayvan sevmeyen kişiler değiliz tabii ki ama sokak kedisinin iç çamaşırı mağazasında olmasına çok sıcak bakmadım. Üstelik kedi saldırgandı, kızım sevmek istediğinde kızımı tırmaladı. Daha önce de bu şubeden şikayet olduğunu okudum. Yetkililerin bu duruma duyarsız kalmaları da çok ilginç. Umarım bu şikayetim yetkililerin o şube çalışanlarına gerekli yaptırımı yapmalarını sağlar. Saygılar.

17 Temmuz 2024 13:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

17 Temmuz 2024 13:48

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Hatalı Fiyatlandırma Ve Saygısız Personel: Çifte Çekim Mağduriyeti

Muhammed
05 Haziran 2025 20:04
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Penti Mağazasında Personel Davranışı Nedeniyle Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Bilge
21 Mayıs 2025 20:29

Sisli Cadde Penti Hizmet Kalitesi

Alev
04 Temmuz 2024 23:38
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Erasta Edirne Penti Personel Saygısızlığı!

Ayse
15 Temmuz 2024 23:43