Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Erasta Edirne Penti Personel Saygısızlığı!

Ayse
15 Temmuz 2024 23:43

Penti Erasta Edirne personelin agresif tavrı beni aşırı rahatsız etti. 15.07.2024 tarihinde alışveriş yaptım kasadaki uzun boylu hanımefendi birden agresife bağladı. Ters cümlem hakaretim olsa neyse her alanda çalışan personele saygımı eksik etmem ben de bir çalışanım ve nasıl davranılması gerektiğini iyi biliyorum. Durup dururken çıkışması ve benimle fatura kesimi konusunda zıtlaşması hayretler içerisine düşürdü. En sonunda agresif tavra gerek yok diyerek çizgimi bozmayarak ağzının payını verdiğimi düşünüyorum. Orada mağaza sorumlusuna şikayet etmediğim için oldukça pişmanım. Demek istediğim odur ki ben çalışana bana geldiği tavırla yaklaşsaydım kıyamet kopardı ki her insanın bir sabır noktası var. Sizden ricam çalışmak istemeyen argo üslup nedir bilmeyen insanları bünyenize almamanız.

16 Temmuz 2024 14:53 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

16 Temmuz 2024 14:54

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin
03 Mayıs 2024 15:47

İbrahim
23 Mart 2024 23:29

Penti Mağazasında Yetersiz Hizmet Ve Saygısız Davranış

Gözde
01 Kasım 2024 16:42
Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyde
19 Temmuz 2023 00:35