Pegasus'ta Tekerlekli Sandalye Talebi Ve İlgisizlik

Ümit
27 Kasım 2024 19:49

25.11.2024 günü 27.11.2024 günü sabah 09:50 Samsun Çarşamba - Sabiha Gökçen seferi için Pegasus firmasından annem adına uçak bileti aldım. Uçak biletini online olarak pazartesi günü alırken binişte ve iniş için tekerlekli sandalye talep ettim. Uçuş günü Samsun Havalimanı Pegasus çalışanları bilet check-in sırasında 10 dakika geç kaldığımızı söyleyerek tekerlekli sandalye veremeyeceklerini bir sonraki sefere binmemizi söylüyor. Sanki dolmuş sırası bekliyormuşuz gibi umursamaz tavırlar içinde ne ilgi ne de çözüm sunuyorlar. O kadar mücadele etmemiz rağmen hiçbir çalışan yardımcı olmak yerine yaşlı ve hasta annemi yürüyerek merdivenleri çıksın diyorlar. Oradaki çalışan kimse yardım etmedi ve diğer iki bayan yolcular annemin koluna girerek uçağın merdivenlerinden çıkardılar. Annem bacağında protez ve iki ameliyat olmuş şekilde uçağa binerken biz dışarıda şikayet ediyoruz ne Pegasus müşteri temsilcileri ne dese iyi 48 saat önceden talep etmeniz gerekiyor diyor. Yıllardır annem diğer firmalarla da gider gelir ama bugünkü gibi bir zihniyetle yardım etmeyen Samsun Pegasus çalışanları gibi personel görmedik. Bundan böyle de Pegasus firması kesinlikle tercihimiz olmayacaktır.

Dilek
02 Ekim 2024 19:34
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
03 Şubat 2024 17:37
Pegasus Firması Ve Yer Hostesleri Tekerlekli Sandalye Vermedi.
Pegasus Firması Ve Yer Hostesleri Tekerlekli Sandalye Vermedi.

Canan
09 Şubat 2024 20:50