Pegasus Uçuş Gecikmesi Ve Yolcu Haklarını İhlal Etmesi

Pegasus Uçuş Gecikmesi Ve Yolcu Haklarını İhlal Etmesi
31 Temmuz 2024 00:59

Pegasus 4 saatlik uçuş gecikmesine rağmen mevcut olan yolcu hakkını vermedi. 26 Temmuz 2024 İzmir'den Stansted (Londra) havalimanına gidecek olan uçağımız için ilk anonsta bir saat yirmi dakika rötar olacağını belirtildi. O esnada soğuk içecek ikramı yapıldı (cola-Fanta). İkinci anonsta ise üç saat rötar olacağını söylendi. Bu üç saatin sonunda yolcular uçağa alındı. Arızayı onaramadıkları için valizlerimiz ile uçaktan yarım saat sonra geri indirildik. Bu esnada uçuşumuz 4 saat ertelenmesine rağmen hakkımız olan sıcak yemek ikramında bulunmadılar. Ek olarak havalimanında bulunan yer hostesleri dört saatin sonunda uçağın hazır olduğunu ve sıcak yemek ikramının uçak içinde yapılacağını belirttiler. Ancak uçağa bindiğimizde yemek ikramının olmayacağını sadece Pegasus cafeden paramız karşılığında alınabileceği belirtildi. Pegasus dört saatlik yurt dışı uçuşunda hakkımız olanı vermeyerek bizi mağdur etti. Mağduriyetimizin Pegasus bol puan ya da benzer uygulamalar ile giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde hakkımı yasal yollar ile arayacağım.

Yüsra sonuçtan hiç memnun değil

Yüsra
04 Ekim 2023 14:14
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
03 Temmuz 2025 18:36
Avni sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 00:25
1 Ocak Pegasus Mağduriyeti
1 Ocak Pegasus Mağduriyeti
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
14 Eylül 2024 17:18