Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Havayolları Beni Öldürecekti.

06 Haziran 2024 18:24

Öncelikle merhaba şu anda 33 haftalık hamileyim. Uçuş yaparken de 32 haftaların son günüydü ve elimde raporumla geldim. Havalimanında yönlendirmedeki arkadaşınız beni 4 kez karnım burnumda ve elimde bavulla yanlış kontuara yönlendirdi. En son bayılacağım sandım. Check-inim olmasına rağmen bavulumu veremedim. Siz devam edin uçağın aşağısına alınır dendi ve kimse bana raporumu sormadı! Elimde koca bavul karnımda çocuk o uçağın tüm merdivenlerini çıkmak zorunda kaldım. Uçağa binerken ise ne kabin amiri ne de karşılamada hostes yoktu. Birini bulup rica ettim ve bavulumu yukarı kaldırttım. Aynı süreci inişte de yaşadım. Bavulumu almama bir yolcu yardım etti. Ve süreç bitmedi!

Gelelim dönüş seferine 3 Haziran günü 13:05 olan uçuş ileri bir saate alındı. Havalimanına geldiğimizde mesaj bize ulaştı ve havanın sıcaklığı sebebiyle geri döndüm. Uçuşa geldiğimde ise havalimanında bir ikram servisi görmedim. Ve yine burada da uçuş izin raporum sorulmadı!
Uçağa bindiğimizde artık sıcaktan bayılacak gibiydim. 16. Sırada oturuyordum. İkram dağıtımı başladı. Bir sandviç istedim ve uçakta hiç sandviç kalmadığını söylediler. 32 haftalık hamile ve şekeri olan bir gebe olarak yaşadığım süreçte şok geçirdim. Halbuki yaklaşık 2 dakika önce sağ cam kenarındaki hanımefendi öncesinde aldığı sandviçi istememiş iade etmişti! Yani uçakta sandiviç vardı ancak bana verilmiyordu :) uçakta 40 koltuk var ve ne arka taraftaki ne de ön taraftaki arkadaşlar bana gelemedi. 90 dakikanın üzerinde gecikmesi olan bu uçuşta! İkramı bırakın. Uçakta 16. Sıradaki yolcunuzun karnını doyurmadınız.

Kabin ekibinizden Y**** bey ile bu durumu konuşmaya başladım ve kendisine SHGM bu konuyu şikayet edeceğimi söyledim. Kendisi alaycı bir gülümsemeyle karşılık verdi ve yan koltuğumda ki beyefendi dayanamayarak olaya müdahale etmek durumunda kaldı. Sonrasında kabin amiri A****** hanım geldi ve hiçbir şekilde mantıklı bir açıklama yapamadı. Arka gaileydi tuvalete gittiğim esnada kabin ekiplerinizin yemek yediğini gördüm ve afiyet olsun doydunuz mu? Diyerek soru sorduğumda ise kendisi beni tersleyip ekip içerisinde ki hostesiniz bağıra bağıra telefon ile sanıyorum ki amirini arayarak beni şikayet etti. Tuvalette dona kaldım, sanıyorum cevap versem üzerime yürüyeceklerdi. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Uçuştan inerken yine aynı şekilde hamile olduğum bilinmesine rağmen bir kişide gelip bavulumu baş üstü dolabımdan almama yardım etmeyi bırakın teklif dahi etmedi!

23 Haziran 2024 20:38

Asla dönüş alamıyorum.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Yemek Ve Valiz Sorunu

Erhan
15 Ocak 2024 12:56
Pegasus Yemek Ve Valiz Sorunu

Aysel
16 Aralık 2023 16:07
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Uçakta Yemek Karışıklığı

Sezgin
18 Kasım 2023 23:34
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hoş olmayan Pegasus deneyimleri

09 Şubat 2025 21:17