Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Yemek Ve Valiz Sorunu

Pegasus Yemek Ve Valiz Sorunu
Erhan
15 Ocak 2024 12:56

13/01/2024 tarihinde PC387 numaralı Moskova-SAW uçuşunda 8/a koltuğunda yolculuk yaptım. Biletimi mobil üzerinden alırken yemekte tavuklu sandviç seçmiştim. Ancak ne yazık ki uçakta servise başlandığında bana tavuklu sandviç verilmedi. Sonrasında hostes hanıma durumu sorduğumda, 'Size verilmiş olarak gözüküyor' dedi. Ben de verilmediğini söyledim. Bunun üzerine bana, '5 dakika sonra peynirli sandviç kaldı, isterseniz onu verebilirim' dedi. Ben ise kabul etmedim, çünkü bu benim seçimim değildi. Maalesef uçakta aç kaldım. Uçaktan indikten sonra başka bir sürprizle karşılaştım; valizim kırık ve tekeri kopuk bir şekilde teslim edildi. Üstelik valizim sıfır bir valizdi. Bana orada ikinci el bir valiz verdiler ve Eskişehir'e kırık bir valizle yolculuk yapamayacağım için kabul etmek zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda, 'Valizi kabul etmeseydiniz' dediler. Ben şimdi, Pegasus'un bana yardımcı mı olduğunu yoksa 'Bu safı da yanılttık' gibi mi davrandığını anlamış değilim. Ancak bir dahaki uçuşumda Pegasus ile uçmayacağıma emin olabilirsiniz.

Genco
22 Eylül 2023 14:04

Ücretini Ödediğim Sandviç Uçakta Verilmedi!

Aysun
02 Temmuz 2025 16:39

Uçuşta Eksik Hizmet: Sandviç Teslim Edilmedi

Çelen
19 Aralık 2024 22:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 11:56
Pegasus Yolcusunu Mağdur Etti
Pegasus Yolcusunu Mağdur Etti
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 14:21
Pegasus Karını Bu Şekilde Halkın Sırtından Mı Artırıyor?
Pegasus Kategorileri