Pegasus Desem Herkes Anlar Herhalde

Turan
14 Temmuz 2023 20:20

04 temmuz 2023 tarihinde Pegasus'tan arkadaşıma ait telefondan Pegasus mobil uygulaması üzerinden kendi adımı, t. C. Kimlik numaramı, doğum tarihimi girerek, kendime ait kredi kartımla 910 TL'ye 09 temmuz 2023 tarihine fsd51r PNR numaralı İzmir-Ankara uçak bileti aldım. Uçuştan 1 gün önce online check-in yapmak istediğimde uçak biletinin kimlik numarası dahil tüm bilgilerin bana ait olduğu, biletin uygulamayı kullandığım arkadaşımın adına kesildiğini öğrendim. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlatmama özellikle kendi adımı ve bilgilerimi defalarca kontrol ederek girdiğimi söyleyerek düzeltme talep etmeme rağmen hatanın bana ait olduğunu düzeltme yapamayacaklarını istersem bileti iptal edeceklerini, iptal neticesinde 362 TL gibi komik bir ücret ödeyeceklerini belirttiler. Bende mecburen iptal etmek zorunda kaldım. Uçuşa 1 gün kaldığı için benim biletimi 1.500 TL'den sattılar. Yani bir biletten 2.100 TL para kazandılar.

Hakan
09 Aralık 2023 18:47
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Girilen İsim Nedeniyle Bilet İptali Ve Yetersiz İade Politikası

Yunus
31 Temmuz 2025 02:16
Murat sonucu yetersiz buldu

Murat
21 Şubat 2024 13:34
Pegasus Hava Yolları Büyük Pişmanlık
Pegasus Hava Yolları Büyük Pişmanlık
Berker sonuçtan hiç memnun değil

Berker
15 Eylül 2023 15:03
Pegasus Uçak Bileti İptal Mağduriyeti

Bahar
03 Mayıs 2025 15:10
bilet-iptalinde-eksik-iade-ve-firmalar-arasi-sorumluluk-karmasasi-magduriyeti-4.pdf
bilet-iptalinde-eksik-iade-ve-firmalar-arasi-sorumluluk-karmasasi-magduriyeti-3.pdf
bilet-iptalinde-eksik-iade-ve-firmalar-arasi-sorumluluk-karmasasi-magduriyeti-2.pdf
bilet-iptalinde-eksik-iade-ve-firmalar-arasi-sorumluluk-karmasasi-magduriyeti-1.pdf

Pegasus Kategorileri