Pegasus Bol Bol Üyelik Girişi Yapılamaması

18 Eylül 2024 20:00

Pegasus firmasına üye olmak istediğimde daha önce üye olduğumu iletiyorlar, şifremi yenilediğimde mailime geliyor bu kısımda bir sorun yok fakat bol bol üyelik ekranına giriş yapmak için mail adresi değil telefon numarası kullanılıyor. Dolayısıyla bilgi bulunamadı diyerek giriş yapamıyorum. Yeni şifrem ile de giriş yapamıyorum. Yeniden üyelik denediğimde mevcut üyeliğiniz var uyarısı alıyorum ve beni bol bol müşteri hizmetlerine yönlendiriyorlar. Orayı aradığımda ulaşamıyorum. Talep yazdım ama geri dönüş olmuyor. Biletlerin takibi açısından buraya giriş yapmak ve eğer kampanyası varsa yararlanmak için üye oldum zaten. Burada benim gibi bir sürü şikayet yazılmış ama sorunlar çözülmemiş ki ben hala giriş yapamıyorum. Amacınız sadece üye kazanmak fakat sistemi kullandırtmamak olarak yorumluyorum ben bunu. Bu şekilde insanların güvenini sarsıyorsunuz, müşteri memnuniyeti odaklı değilseniz bu sistemi tamamen kaldırın ki insanlar başka çözüm bulsun. Oyalamak ve sorunları çözmemek profesyonelliğe aykırı. Konu ile ilgi ve çözüm rica ediyorum.

Kürşad

Sim kart değişikliği yapıldığından dolayı üyelik askıya alınıyor. Bana ulaştılar ben çözdüm problemi

Çözebildiniz mi sorunu

Ayşe

Maalesef, bir destek gelmediği için çözülemedi.

Pegasus Bol Bol Üyelik Bilgileri Güncelleme

Gülşah
19 Haziran 2024 10:21

Pegasus Üyelik Bilgilerimi Güncelleyemiyorum

Zeril
07 Haziran 2024 10:01
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 12:35

Pegasus Kategorileri