Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Bilet Harf Hatası

16 Kasım 2023 13:29

Merhaba, Pegasus'tan bugün dört yetişkin ve bir çocuk olmak üzere toplam beş bilet aldım. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Diyarbakır Havalimanı'na seyahat etmek için yaptığım rezervasyonun (PNR) numarası QKWE11. Fakat bir yolcumuza ait isimde bir harfin yanlış yazıldığını fark ettik. Bunun üzerine yaklaşık 1 saat sonra müşteri hizmetlerini aradık. İlk görüştüğümüz hanımefendi, 500 TL karşılığında isimdeki harfi düzeltebileceklerini söyledi. İlk etapta bu teklifi kabul etmedik. Daha sonra karar değiştirerek işlemi yaptırmaya karar verdik ve ikinci kez aynı numarayı arayıp E** Hanım ile görüştük. Kendisi ise isim değişikliği için 1050 TL ücret talep etti. Anlamadığım nokta, zaten işlemler T.C. kimlik numarası ile yapıldığına göre, kimlik numarasını esas aldığınız zaman bir harfin bu kadar önemli olmaması gerektiği ve bir harf değişikliğinin bu kadar zor ve maliyetli olmaması gerektiği. Ayrıca müşteri hizmetlerinin tutarsız fiyatlandırması, Pegasus firmasının kalitesini olumsuz etkiliyor. Sizden ricam, mağduriyetimin hızlı bir şekilde giderilmesini sağlamanızdır.

Küp sonuçtan çok memnun

Pegasus Eksik İsim Hatasına Ekstra Ücret Talebi