Esra sonuçtan memnun değil

01 Aralık 2024 14:04

26 Kasım 2024 tarihinde Batum Gürcistan - Sabiha Gökçen uçuşunda (15:55 kalkış) PNR no: XQ3XNL yaşadığım bir durum nedeniyle bu bildirimi yapma gereği duyuyorum.
Uçuş öncesinde check-in işlemi sırasında kontrol görevlisi "el çantam için ek bir ödeme yapmam gerektiğini belirtti." Ancak çantam, sürekli seyahat eden biri olarak "güncel el çantası kurallarına uygun ölçülerde özel olarak tasarlanmıştır." Bu çantalar, Ryan Air ve Pegasus gibi koltuk altı çanta ölçülerine uygundur. (Ekte çanta ölçülerinin yer aldığı görselleri sunuyorum.) Çantamın altında bulunan tekerlekli mekanizma sebebiyle örnek sepetine sığdırılamamış ancak bu durum, çantanın boyutlarının el çantası standartlarına uygun olmadığı anlamına gelmez. Kontuar görevlisinin, "ödeyin yoksa uçağa alınmazsınız" gibi sert bir üslupla yaklaşması ve mağduriyet yaratacak şekilde ek ücret ödetmesi oldukça rahatsız ediciydi. Daha da önemlisi, uçağa biniş sırasında benim çantamdan çok daha büyük ve kurallara uymayan bagajların ücretsiz olarak beyefendiler tarafından kabine alındığını ve hiçbir şekilde uyarılmadığını gözlemledim. Bu çifte standart uygulamasının, kontrol görevlisinin büyük bir hatası olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak benden alınan ekstra bagaj ücretinin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Pegasus Hava Yolları ile uzun yıllardır sık uçuş gerçekleştiren bir yolcu olarak, bu tür olumsuzlukların müşteri memnuniyetine zarar verdiğini belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını ve tarafıma en kısa sürede dönüş yapılmasını rica ederim. PNR no: XQ3XNL

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
30 Ocak 2024 17:24
Pegasus Kabin Valizine Ücret
Feyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Uçuşunda Haksız Bagaj Ücreti Mağduriyeti Yaşadım

Feyzanur
25 Ekim 2025 02:52
Pegasus Uçuşunda Haksız Bagaj Ücreti Mağduriyeti Yaşadım
Letisya sonuçtan hiç memnun değil

Letisya
04 Aralık 2023 12:38
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus'ta Bagaj Krizi: Tatilimiz Rezil Oldu

Murat
28 Kasım 2024 00:10
Pegasus'ta Bagaj Krizi: Tatilimiz Rezil Oldu
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
13 Ağustos 2025 20:01