Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sistemsiz Bir E-ticaret Platformu N11!

08 Mart 2024 14:32

12 şubatta N11 üzerinden Ferre marka bir ankastre set aldım. Ancak kargo elime geçmeden ürüne dair yapılmış yorumlar sebebiyle urunu teslim almadan iadesini istedim. Bunun için de lojistik firmasıyla iletişime geçtim. Kendileri yeni bir sevk numarası ilettiler. Ben de bu sevk numarasını N11 e ilettim. Ardından ürünlerin satıcıya geri gönderilmesini bekledim. AA bir baktım 5 Martta N11 den gelen iadeniz iptal edildi diye bir e-posta aldım. Aradım ve durumu aktardım, yeniden iade işlemi başlattıklarını ve gelen epostanın sistemsel bir hatadan kaynaklı olduğunu söylediler. Tamam dedim sorun değil, yeter ki ücretimi iade etsinler. Ama kaç gündür müşteri temsilcilerini arıyorum ve konu hakkında bilgi almak istediğimde, Arka planda işlemler yapılıyor diye bilgi alıyorum. İade süreçlerinde ürün tesliminde 2 is günü içerisinde satıcı tarafından herhangi bir cevaplama olmazsa otomatik olarak ücret iadesinin gerçekleşeceği belirtiliyor. Ancak, gecen sureye rağmen müşteri temsilcisi diyor ki, çözüm ekibi kargonuzun teslim edilip edilmediğini göremiyor! Kargo hareketleri üzerinden yeniden sevk edilen her ürüne bir numara belirlenmiş ve bu numarayı lojistik firmasının linkinin sonuna eklediğinizde ürünlerin 5 Martta teslim edildiği görülüyor. Bu durumu tekrar müşteri hizmetlerine aktarıyorum, bu sefer de diyor ki. -mağaza geçici durdurma da olduğu için sistem ürün mağazaya ulaşıp ulaşmadığını kontrol edemediği için iadenizi otomatik olarak onaylamamaktadır. O halde çözüm ekibindekilere acil diye belirtilen durumun açıklaması nedir diye soruyorum. Sizi anlıyorum ama elimizden bir şey gelmiyor diyorlar. Kısacası N11'in henüz sistemi oturmamış, amatör çalışma prensibi ve müşteri mağduriyeti had safhada olan ve kendi belirttiği açıklamalara dahi kendisi uymayan bir şirket olduğunu düşünüyorum. Umarım benim gibi tüketiciler, isini doğru yapan Amazon ve Hepsiburada gibi firmaları tercih ederler.

09 Mart 2024 01:35

Simdi de yeni bir iade talebi oluşturmuşlar o da 18 Martta satıcıya ürünlerin teslim edileceğini gösteriyor. Zaten teslim edilmiş bir ürün nasıl olur da yeniden iade edilebilir akil alır gibi değil.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
30 Ağustos 2023 17:56

Okan
12 Mart 2025 23:35
Teslim Edilmeden İade Sorunu: N11'de Sistemsel Hata
Teslim Edilmeden İade Sorunu: N11'de Sistemsel Hata
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Göksel
22 Mayıs 2025 12:08
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
20 Ocak 2024 18:11