Barış sonuçtan hiç memnun değil

N11'de Orijinal Diye Satılan Toner

N11'de Orijinal Diye Satılan Toner
Barış
16 Temmuz 2024 15:56

22/01/2024 tarihinde N11 e-ticaret sitesi üzerindeki teknolojimarketim mağazasından hp117a orijinal 4'lü set toner aldım. Evde kullandığım HP 178nw yazıcımın tonerleri mayıs 2024 tarihinde bitmeye başlayınca yeni aldığım hp117a orijinal tonerleri paketinden açtım ve ürünlerin orijinal olmadığını fark ettim. Cihazım zaten ürünü kabul etmedi.

Çünkü cihazımın içinden çıkan tonerler ile yeni satın aldığım tonerler farklı ve üzerlerine çip yerleştirilmişti. Bu durumu N11 yetkililerine aktardım. Videolu kanıt gönderdim. Ürün tamamen replika hatta kullanılmış ürüne dolum yapılmış bariz belliydi.

N11 yetkililerine ürünün orijinal olmadığını anlattım, mağaza ile görüştüler. Aylarca bekledikten sonra bana ücret iadesi değil, ürünün orijinali ile değişiminin yapılacağını söylediler. Ürünü N11 iade kodu ile anlaşmalı kargoya verdim. Teslim alınma tarihinin üzerinden yaklaşık 18 gün geçmesine rağmen hiçbir ilerleme bilgisi yok.

N11 müşteri hizmetlerini arıyorum, sizi anlıyoruz en kısa zamanda sorununuzu çözeceğiz diyorlar. Ben zaten 3 aydır N11 yetkililerinden bu sözü duyuyorum ve hiçbir çözüm yok. Mağduriyet ortada ama N11 hiçbir şey yapmıyor. Ben bir daha asla ve katiyen bu siteden ölü fiyatına da olsa kırık iğne dahil almam. Hakkımı yasal yollardan arayacağım.

Dilek sonuçtan çok memnun

Buket sonuçtan memnun değil

Buket
16 Temmuz 2025 15:25
Kırık Termos İadesi Kabul Edilmiyor Mağaza Sorumluluk Almıyor
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
31 Aralık 2024 16:56