Nimeti sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo ve Ankara Gökkuşağı Minihub Şubesi

01 Kasım 2023 11:03

İstanbul'dan, Ankara'da çalıştığım devlet kurumuna alıcı ödemeli olarak MNG Kargo ile gönderilen kargom Ankara Gökkuşağı Minihub birimi tarafından 'başarısız teslimat' gerekçesiyle İstanbul'a iade edildi. İstanbul şube göndericiden masraf istedi. (1) Göndericiye dağıtımın mesai saatleri dışında da yapılabileceğinden dolayı devlet kurumu adresi vermenin riskli olabileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadığı gibi (2) ilk başarısız denemede alıcı olarak tarafıma kargomu belirtecekleri adresten alabileceğime ilişkin bildirim de yapılmadı. Bu süreçte Minihub birimine telefonla ulaşmam çok zor oldu; telefona cevap vermiyorlar. Sayısız aramam sonrası ulaştığımda durumu anlattım; kargomun henüz Ankara'da olduğu ve İstanbul'a iade edilmediği bildirildi; ayrıntılı bilgi almam için bekleteceklerini söyleyip beklemeye aldılar; dakikalarca bekledim, dönen olmadı. MNG'nin internet sayfasından defalarca şikayet ve talep oluşturmaya çalıştım; sistem hep hata verdi. Müşteri hizmetlerini sürecin farklı aşamalarında altı kere aradım; her seferinde kayıt aldıklarını sorunun çözüleceğini belirttiler; hiçbir dönüş almadım. Sonuç olarak göndericim aradı; kargomun teslimatı başarısız olduğu için kendisinden gönderim ve iade masrafı talep edildiğini, ödemeyi yapmazlarsa cezai işlem başlatacaklarını; bundan dolayı 202,50 Tl. Ödediğini dekontunu da göndererek belirtti.

01 Kasım 2023 11:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 18:54

21 Eylül 2023 15:11